L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 25/02/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 25/02/2017

25/02/2017 00:29:05
L'Informatiu Cap de Setmana - 25/02/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 25/02/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 25/02/2017 00:29:05 25/02/2017
Sinopsis

Artur Mas es veu implicat per primera vegada i de forma directa en el sumari del cas 3 per cent. Ho diu l'empresari que ha declarat com a testimoni protegit. Segons el contractista Mas es va reunir amb ell i el va instar a parlar amb Germà Gordó perquè fes donacions a canvi d'obra pública. L'empresari s'hauria reunit amb Mas quan aquest era president de Convergència i abans que fos president de la Generalitat. Ho han explicat fonts de la investigació a Televisió Espanyola.

Artur Mas tenia aquest matí un acte del seu partit, el PDECAT. En seu discurs, però, cap comentari, cap referència a aquesta implicació. Ha criticat de nou a la fiscalia i només ha parlat de corrupció per referir-se a la dels altres.

Comencen a arribar a Barcelona els primers congressistes del Mobile World Congress. Se n'esperen més de 100 MIL en una edició que preveu tornar a batre rècords. L'impacte econòmic que deixarà a la ciutat serà de 465 milions d'euros.

Preocupació al sector ramader pel brot de grip aviar. En total ja s'ha ordenat el sacrifici de 24MIL aus de granges de l'Empordà. Els ramaders demanen a la Generalitat que s'accelerin les ajudes per les pèrdues que patiran.

En esports, els dos equips catalans han preparat avui els seus partits de demà. El Barça, amb la lliga a l'abast, vol remuntar al Calderón contra l'Atlètic de Madrid. L'Espanyol, mentrestant, rep l'Osasuna i encara somnia amb Europa.

I a la segona part de l'Informatiu passarem pel festival de màgia de Badalona. Després de 17 edicions s'ha consolidat com un certamen de referència que homenatja la figura del mag Li-Chang. El recordarem en diverses intervencions que hem rescatat del nostre arxiu.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán