L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/02014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/02014

19/07/2014 00:26:56
L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/02014 L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/02014
L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/02014 00:26:56 19/07/2014
Sinopsis

El PSC obre l'era Iceta amb el Congrés que ha celebrat aquest matí i que ha ratificat la seva executiva amb un 86 per cent dels vots. Una direcció que incorpora Angel Ros del sector dels crítics i a Nuria Parlón com a viceprimera secretaria. El nou líder socialista ha dit que el federalisme és l'única via possible i que tot passa pel diàleg. Iceta ha rebut el suport del secretari general electe del PSOE, Pedro Sánchez, i de l'andalusa, Susana Diez, que en els seus discursos han ratificat també la seva aposta pel model federal. 

Artur Mas posa la col·laboració que hi ha entre la Generalitat i l'ajuntament de Barcelona com l'exemple de lleialtat que els ciutadans reclamen en aquest moment. El president català ho contraposa amb la confrontació partidista que hi ha entre altres institucions. 

Descobrirem alguns dels secrets més ben guardats del litoral tarragoní. Son platges verges que acaben de rebre el reconeixement d'Ecologistes en Acció, organització que premia als municipis que treballen per la regeneració d'aquests espais naturals.

Quatre mil experts en mètodes numérics arriben a Barcelona aquest cap de setmana per participar al Congrés mundial que comença dilluns. Aquests models matemàtics serveixen, per exemple, per estudiar la viabilitat dels productes abans de fabricar-los. 

Amb nomès 8 jugadors del primer equip i la resta del filial, avui debuta a Huelva el nou Barça dirigit per Luis Enrique. Serà en el Trofeu Colombino, contra el Recreativo. Mentrestant, el Club continua buscant nous fitxatges per reforçar la defensa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán