L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 1/12/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 1/12/2013

01/12/2013 00:26:00
L'Informatiu Cap de Setmana - 1/12/2013 L'Informatiu Cap de Setmana - 1/12/2013
L'Informatiu Cap de Setmana - 1/12/2013 00:26:00 01/12/2013
Sinopsis

Alfredo Pérez Rubalcaba i Pere Navarro defensen a Barcelona l'opció federal del PSC i el PSOE. Navarro fa una crida als votants d'Iniciativa Verds a no ser ostatges d'ERC i CiU. Alfredo Pérez Rubalcaba ha tornat a defensar la reforma de la Constitució per afrontar el que qualifica de problema territorial. I ha criticat el govern perque considera que està fent una contrareforma de la Constitució per la porta del darrere.

Centenars de voluntaris del Banc dels Aliments classifiquen els productes aconseguits al Gran Recapte. Tot i que la xifra oficial no se sabrà fins dijous, la Fundació ha assolit l'objectiu que s'havia marcat aquest any de superar les 3mil tones de menjar.

Per evitar el malbaratament d'aliments els fabricants fan més envasos petits. Però també és responsabilitat del consumidor comprar amb seny i estar pendent de la data de caducitat dels productes abans que es facin malbé. Cada català llença 35kg de menjar l'any.

El Senat prepara un projecte de Llei per tal d'establir filtres a les pàgines web d'adults per evitar que els menors puguin accedir-hi. Ara mateix no hi ha cap llei a Espanya que prohibeixi als menors veure pornografia o violència a Internet.

El Barça juga avui al Nou San Mamés, on encara no hi ha guanyat ningú, amb l'obligació d'esborrar, malgrat les baixes, la mala imatge de dimarts a Amsterdam. I també per mantenir el liderat, ja que l'At.de Madrid no va fallar anit al camp de l'Elx.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán