L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 06/05/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 06/05/2017

06/05/2017 00:27:15
L'Informatiu Cap de Setmana - 06/05/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 06/05/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 06/05/2017 00:27:15 06/05/2017
Sinopsis

Susana Díaz confia en seduir a la militància del PSC i escurçar distàncies amb Pedro Sànchez. La candidata a les primàries del PSOE diu que es deixarà la pell a Catalunya i es mostra convençuda de què obtindrà més vots que avals entre els socialistes catalans.

Susana Díaz té avui una intensa agenda amb actes a diverses localitats catalanes. Aquest matí desde Sant Boi ha dit que no demanarà un pacte previ als altres dos candidats.

Els mossos d'esquadra segueixen investigant la identitat del cos trobat ahir a prop del pantà de Foix, i que podria tractar-se d'un agent de la guàrdia urbana de Barcelona. La víctima estava completament calcinada al maleter del vehicle, que van trobar en una pista forestal.

Avui ens fixarem en una activitat d'oci que s'ha disparat en només dos anys. Es tracta dels escape rooms. Aquests locals on la gent es tanca per superar unes proves i poder-ne sortir. N'hi ha més d'un centenar arreu de Catalunya.

Iniesta és la gran novetat per al decisu partit d'aquesta tarda al Camp Nou contra el Vila·real. El manxec ja té l'alta mèdica i torna a la convocatòria. Luis Enrique compta amb ell i amb tots els titulars per guanyar un partit decisiu per endur-se el títol de Lliga.

I a la part final de l'Informatiu escoltarem a Raimon. Anit al Palau de la Música va oferir el seu primer concert de comiat. Emotiu i intens, Raimon diu adéu als escenaris després de 50 anys de carrera.

 

 

 

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán