L'Informatiu: L'informatiu cap de setmana - 05/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu cap de setmana - 05/02/12

05/02/2012 00:25:37
L'informatiu cap de setmana - 05/02/12 L'informatiu cap de setmana - 05/02/12
L'informatiu cap de setmana - 05/02/12 00:25:37 05/02/2012
Sinopsis

Alfredo Pérez Rubalcaba es rodeja dels militants que li han estat més fidels en la nova Executiva del PSOE. En el nou equip que té el repta de liderar el canvi intern del partit els socialistes catalans hi han entrat amb una representació limitada a dos vocals malgrat el pes de la federació catalana.

Protecció civil manté l'alerta pel fred i el vent fort i també hi ha prealerta de neu al Pirineu. Però la situació millora per a la majoria d'estacions d'esquí que han pogut anar obrint més pistes.

L'onada de fred que es fa sentir a tot europa provoca ja nombroses cancel.lacions de vols... sobretot a Londres. La situació s'ha fet notar en les connexions a l'aeroport del Prat on hi ha, per ara , 10 vols cancel.lats entre les sortides i arribades.

Els sindicats busquen fórmules alternatives davant l'anunci de la Generalitatde reduir d'un 15 per cent la jornada laboral del personal interí. CCOO proposa concentar les hores a estalviar en un dia de lliurança. És una formula que els experts recorden que ja ha funcionat en altres països.

Victòria del Barça per 2 a 1 davant la Reial Societat en el partit més fred del segle al Camp Nou. Tot i les baixes temperatures els blaugrana van suar de valent per guanyar l'equip basc perquè van tornar a fallar moltes oportunitats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán