L'Informatiu: L'Informatiu - 6/10/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 6/10/2017

L'Informatiu - 6/10/2017

Disponible hasta 21-02-2222

06/10/2017 00:27:57
L'Informatiu - 6/10/2017 L'Informatiu - 6/10/2017
L'Informatiu - 6/10/2017 00:27:57 06/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis


Finalment serà dimarts quan Carles Puigdemont comparegui al Parlament per analitzar la situació política. Ho farà a petició pròpia i després que el Constitucional suspengués el ple previst per dilluns

El Major dels Mossos i els presidents de l'ANC i Omnium han comparegut aquest matí davant l'Audiència Nacional que els investiga per un delictes de sedició pels fets del 20 de setembre. El cap de la policia ha defensat la protecció que van fer de la Guardia Civil. Tots han quedat han llibertat ja que la fiscalia ha presentat nova documentació que s'ha d'estudiar i, per tant, no ha demanat mesures cautelars i hi haurà una nova compareixença

El Consell de Ministres podria aprovar avui el decret que fa més fàcil el canvi de domicili social de les empreses amb la mirada posada al que passa a Catalunya. Avui ho podria decidir Caixabank.

Diputats del Pdecat, Esquerra, En comú Podem i EH Bildu han anat avui fins a l'Audiència Nacional per mostrar el seu suport als presidents de l'ANC i Òmnium Cultural. Volien acompanyar-los fins a la porta però denuncien que la Policia Nacional els ho ha impedit. Asseguren que es tracta d'una imputació injusta i defensen que van actuar en exercici de la seva llibertat d'expressió.

Sota el lema "Prou. Recuperem el seny" la marxa anirà des de la plaça Urquinaona fins a l'estació de França. Fins al moment, 25 entitats i partits polítics com el Partit Popular i Ciutadans ja han confirmat la seva assistència. Mario Vargas Llosa, Josep Borrell i Isabel Coixet llegiran un manifest. L'entitat ha demanat diàleg i s'ha mostrat en contra d'una mediació.

L'ONCE ha premiat aquest dijous la solidaritat... Els guardonats han estat Arrels Fundació, dedicada a l'atenció de les persones sense llar....el servei "àpats a domicili" de l'Ajuntament del Prat de Llobregat el programa "L'Olot", de Ràdio Olot, l'empresa Tallers Gaudí i Jaume Marí Pàmies, a títol pòstum, per la seva dedicació a entitats que treballen amb persones amb paràlisi cerebral..


Ja és oficial. Andrés Iniesta ha renovat pel Barça de per vida. El capità ha signat avui mateix. 15 anys després d'arribar al primer equip, el capità referma així el seu compromís amb el club.

Sense dubte, Iniesta estarà ben pendent de l'Espanya-Albània que oferirà La 1 de Televisió Espanyola a partir de tres quarts de nou del vespre. Espanya vol aconseguir el que ja tenen Alemanya i Anglaterra: un bitllet pel Mundial de l'any vinent.
Espanya, a guanyar i a deixar enrera la polèmica amb Gerard Piqué. Des d'Alacant ens acosta l'última hora l'Albert Hernàndez.

Festival de cinema de Sitges, avui hem vist l'actriu SUSAN SARANDON. Demà recull el premi honorífic per la seva carrera en el gènere del terror, on va debutar amb tot un clàssic "The RocKy Horror Picture show".... I també hem parlat amb el creador del mític videUjoc "Pacman" que és a Barcelona en motiu de la fira "Barcelona Games World"

Segona jornada del Barcelona Games World, la fira de videojocs més important d'Europa. Aquesta tarda obre les portes al públic i aquest matí ha rebut el premi honorífic del saló el creador del mític videojoc PAC-MAN. L'Informatiu ha parlat amb ell.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán