L'Informatiu: L'informatiu -  29/10/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 29/10/2014

29/10/2014 00:27:17
L'informatiu -  29/10/2014 L'informatiu -  29/10/2014
L'informatiu - 29/10/2014 00:27:17 29/10/2014
Sinopsis

 

SESSIÓ DE CONTROL 

Artur Mas diu que és de covards portar el 9N al Tribunal Constitucional

Artur Mas diu que portar la consulta alternativa del 9N al Constitucional és de covards. És la resposta del president a la intenció del govern espanyol d'impugnar el procés participatiu que impulsa la Generalitat. Ho ha dit en la sessió de control al Parlament en la que PP i Ciutadans li ha demanat que abandoni aquest camí i presenti els pressupostos Mas els ha dit que els presentarà abans d'acabar l'any i que espera trobar els suports necessaris. Esquerra ja li ha dit que no i el PSC s'ha ofert. 

Recuperació consolidada

EL PREU DE L'HABITATGE JA NO BAIXA

Arranca el saló immobiliari Barcelona Meeting Point. Ho fa en un moment en que el sector dona per consolidada la recuperació i amb uns preus que, segons el experts, que ja no baixaran més. Aquest any el certamen se centra en els fons d'inversió internacionals que volen adquirir edificis. 

Substàncies per poder dormir

LA CRISI N'AUGMENTA EL CONSUM

El consum de substàncies per poder dormir va a més. Un de cada quatre catalans admet haver-ne fet ús l'últim any, i les preocupacions derivades de la crisi econòmica són una de les causes. Els farmacèutics alerten dels riscos d'abusar dels fàrmacs i recomanen optar per substàncies naturals. 

1era Supercopa de Catalunya

BARÇA I ESPANYOL, COMPROMESOS

El Barça i l'Espanyol juguen aquest vespre a Girona la primera edició de la Supercopa de Catalunya. Tots dos clubs presentaran jugadors de les primeres plantilles després dels fracasos de temporades anteriors. També avui el Cornellà rep el Reial Madrid i el Sabadell, al Sevilla a la Copa del Rei.

A Cornellà ho tenen tot a punt per viure una gran festa a partir de les 8, amb la visita del Madrid, en l'anada dels setzens de final de la copa del Rei. El fet de jugar al Power 8, l'Estadi de l'espanyol, farà que el partit el puguin presenciar més de 30 mil persones... 

Sabadell i Sevilla no es troben a la Copa per primera vegada. Pocs deuen recordar la final de 1935 entre vallesans i andalusos. La va guanyar el Sevilla. Amb la nostàlgia d'aquell record tan llunyà, el Sabadell vol plantar cara a l'actual colíder de la Lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán