L'Informatiu: L'Informatiu - 29/08/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 29/08/14

29/08/2014 00:26:43
L'Informatiu - 29/08/14 L'Informatiu - 29/08/14
L'Informatiu - 29/08/14 00:26:43 29/08/2014
Sinopsis

 Preocupació entre els col·lectius que lluiten contra la violència de gènere per l'increment de víctimes mortals d'aquest any. Des de principis 2014, almenys 8 dones han perdut la vida a mans de les seva parella o exparella: és el doble de les que van ser assassinades TOT el 2013.  Les associacions creuen que les retallades en serveis assistencials i cert relaxament en la lluita contra el masclisme en la vida qüotidiana podrien estar darrera d'aquest repunt. 

 

Malestar en el nucli dur de Convergència Democràtica per les declaracions del conseller Santi Vila que ahir apuntava que el Tribunal Constitucional serà l'arbitre que decidirà si se celebra una consulta o no.  El número 2 del partit, Josep Rull ha dit que la decisió es prendrà a Catalunya. 

 

Comença un dels caps de setmana amb més trànsit de l'estiu. S'espera que fins diumenge més de 270 mil vehicles tornin a l'àrea metropolitana de Barcelona. A més, estarem a un dels punts amb més intensitat: la Junquera, on es noten les últimes hores de l'operació pas de l'Estret. 

 

L'afició a córrer no para i Barcelona n'és un exemple. Avui recorrerem la ciutat ciutat gràcies a una iniciativa que fa compatibles el turisme i l'esport... i veurem alguns dels moments de la carrera que aquesta nit s'ha fet pel túnels del metro.

 

El brasiler Douglas Pereira ja és a Barcelona. Fa una estona ha passat la revisió mèdica i aquesta tarda el presenten com a nou jugador del Barça per a les pròximes 5 temporades. Mentrestant l'equip de Luis Enrique prepara la visita a Vila-real amb Neymar a punt per reaparèixer. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán