L'Informatiu: L'Informatiu - 29/05/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 29/05/14

29/05/2014 00:27:59
L'Informatiu - 29/05/14 L'Informatiu - 29/05/14
L'Informatiu - 29/05/14 00:27:59 29/05/2014
Sinopsis

 

L'Ajuntament de Barcelona busca una mediació per resoldre el conflicte de Can Vies, sempre amb la premisa que s'aturi la violència que , per Tercera nit consecutiva, s'ha repetit a Sants.  Hi ha trenta detinguts i 14 persones van haver de ser ateses pels serveis d'emergència. Un cop més, després de les manifestacions, hi va haver destrosses de mobiliari urbà i trencadisses de vidres. Els danys d'aquesta nit es valoren en 62mil euros: el total ja arriba als 155 mil. 

Condemna unànime de la violència per part dels grups polítics, i crides al diàleg per resoldre el conflicte. El Partit Popular demanarà al parlament una declaració de condemna de la violència i de suport als veïns i els cossos de seguretat. El PSC demana explicacions a interior. 

El Parlament aprova la nova llei del joc, que permetrà tirar endavant el projecte de BCN World, amb els vots favorables de CiU i PSC. El projecte del complex turístic que s'ha de construir a Salou preveu generar prop de cinquanta mil llocs de treball, però també ha generat reticències al territori.

Com aconseguir més embarassos d'un sol embrió mitjançant tècniques de reproducció assistida per minimitzar els riscos per la mare i pels nadons....És un dels temes que debatran el miler d'experts que aquests dies es reuneixen a Barcelona... Es calcula que un 15% de les parelles no pot concebir un fill de manera natural.

El Barça aposta per Claudio Bravo per ser el segon porter la propera temporada. El club ja ha convençut al xilè de 31 anys, però estan negociant amb la Reial Societat una rebaixa de la clàusula de rescissió que és de 30 milions d'euros. En l'operació podria entrar Oier Olazabal.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán