L'Informatiu: L'Informatiu - 27/08/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 27/08/14

27/08/2014 00:25:52
L'Informatiu - 27/08/14 L'Informatiu - 27/08/14
L'Informatiu - 27/08/14 00:25:52 27/08/2014
Sinopsis

 Una setmana després de l'inici de les protestes a la Barceloneta, l'ajuntament reacciona i inicia els tràmits per tancar 35 apartalments il.legals, alguns dels quals ha localitzat en les inspeccions dels últims dos dies. Malgrat tot, els veïns mantenen les protestes per aquest vespre i dissabte. Anit es van reunir amb l'alcalde que es va compromotre a lluitar contra el turisme incívic. Trias, que aquest matí ha trencat el silenci, ha estat així de contundent. 

 

Jordi Pujol esperarà a què el Parlament li sol.liciti la compareixença a la comissió d'Afers Institucionals per donar detalls de la confessió on reconeixia que havia tingut durant més de 30 anys una herència del seu pare sense declarar. La petició s'aprovarà dimarts vinent.

 

Fins el juny, a Catalunya s'han acabat un 20% més d'habitatges que al primer trimestre de l'any passat...Són però, promocions ja iniciades perquè l'obra nova continua caient... Per això, moltes empreses tenen els ulls posats en la rehabilitació d'edificis antics.

 

Assassinat a Barcelona. Els Mossos detenen a un home que ha confessat matat a una dona de 48 anys a un pis del carrer Còrsega de la ciutat.  Els fets s'han produït al voltant cde les 9 del matí i s'investigue les causes del crim. 

 

El Barça fitxa el defensa del Sao Paulo Douglas Pereira per 5 milions i mig d'euros. El jugador brasiler de 24 anys arribarà a Barcelona en els propers dies i signarà contracte per 5 temporades. Douglas competirà amb Alves i Montoya per ser titular a la posició de lateral dret. 

 

Som a punt d'acabar l'agost i és ara quan les temperatures s'acosten més allò que es coneix com: temps d'estiu...Una calor que ha costat d'arribar però que sembla que es mantidrà durant aquesta setmana...Després veurem com ho han viscut els propietaris de bars i restaurants i, és clar, els banyistes...

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán