L'Informatiu: L'Informatiu - 20/11/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 20/11/2014

20/11/2014 00:26:05
L'Informatiu - 20/11/2014 L'Informatiu - 20/11/2014
L'Informatiu - 20/11/2014 00:26:05 20/11/2014
Sinopsis
  • La Fiscalia General de l'Estat treballa ja en la redacció de la querella que presentarà contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per haver tirat endavant el 9N tot i la suspensió del Constitucional. Serà la fiscalia catalana, la cúpula de la qual estava en contra de la querella, qui l'haurà de presentar en les properes hores. Mentrestant, el ministre de Justícia ha insistit que tot el procés viscut demostra l'autonomia amb la que ha treballat la fiscalia.  Al president Mas encara no l'hem escoltat però si a la vicepresidenta Joana Ortega. Diu que està molt tranquil·la. 
  • La crisi agreuja les diferències socials entre els barris de la ciutat de Barcelona on la classe mitjana tendeix a reduir-se. A les zones més riques, la renda és set vegades superior a la dels districtes  menys afavorits. 
  • El Banc de llet materna fa una crida a les donants perquè les reserves que té en aquests moments són molt justes. Un dels problemes és l'increment del 40 per cent dels neonats que necessiten llet d'altres mares. Després escoltarem l'agraïment de les famílies que se'n beneficien.
  • I avui estarem al Patka, el nou restaurant català amb estrella Michelin. Els responsables de la guia han valorat la mescla peruana-japonesa del restaurant de l'Albert Adrià.  El Celler dels germans Roca i el Sant Pau de la Carme Ruscalleda mantenen les tres estrelles. 
  • El Barça ha preparat avui per primera vegada el partit de dissabte contra el Sevilla amb tota la plantilla. Aquest matí s'han incorporat als entrenaments tots els internacionals que van jugar dimarts inclòs Leo Messi després de les enigmàtiques paraules sobre el seu futur. 
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán