L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 4/02/2019 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 4/02/2019

L'Informatiu 2 - 4/02/2019

Disponible hasta 21-02-2222

04/02/2019 00:09:08
L'Informatiu 2 - 4/02/2019 L'Informatiu 2 - 4/02/2019
L'Informatiu 2 - 4/02/2019 00:09:08 04/02/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Els mossos interroguen els 6 detinguts acusats d'una violació mútilple a una noia de 18 anys a Sabadell, tres dels quals haurien comès directament l'agressió. La víctima es va poder escapar d'aquesta nau ocupada, on els veïns de l'entorn han denunciat la inseguretat. Els detinguts passaraen demà a disposició judicial i l'Ajuntament es presentarà com a acusació popular.

L'independentisme intensifica la pressió al govern de Pedro Sánchez. D'aquí a 4 dies s'esgota el termini de presentació d'esmenes a la totalitat als pressupostos de l'Estat... i Esquerra puja el to i anuncia que demà presentaran la seva. Junts per Catalunya, sense presència al Congrés, també amenaça amb registrar-ne una altra a través del PDECAT. Tot i així, el PSOE assegura que NO "defallirà" per aconseguir aprovar els comptes.

El govern lamenta que els grups independentistes es moguin, diu, per interessos tàctics sense analitzar les xifres i demana que reflexionin sobre els perjudicis d'impedir la tramitació. Setmana clau doncs per al futur dels comptes de l'executiu...

Esquerra Republicana anuncia una esmena a la totalitat dels pressupostos de l'estat davant la falta de gestos que demanava al govern Sánchez. En la mateixa línia Junts per Catalunya dóna de temps fins divendres per evitar el veto . Els vots dels independetistes són necessaris perquè l'executiu tiri endavant els comptes i pugui acabar la legislatura.

Commoció a Sabadell per un cas de violació múltiple la matinada de dissabte a diumenge... Una noia de 18 anys ha denunciat els fets que haurien passat en una nau abandonada qdel barri de Can Feu, on els presumptes autors l'haurien portat per abusar d'ella. Els veïns feia molt de temps que denunciaven l'ocupació de la nau......

A Catalunya l'any passat es van diagnosticar 36.500 casos nous de càncer. Avui, dia mundial contra aquesta malaltia parlem d'una investigació esperançadora...

Al Barça, pendents de Leo Messi, que aquest matí s'ha sotmès a unes proves per veure l'abast de les molèsties que arrossega a la cama dreta des de dissabte. El dubte és saber si podrà jugar dimecres el clàssic a la Copa contra el Madrid, però la decisió no la prendran fins demà.

acabem els esports amb aquesta protesta de les jugadores del Terrassa B i el Viladecavalls, de la segona divisió femenina, pels insults masclistes que van rebre per part de jugadors d'un dels equips de veterans del mateix Terrassa. FORA RÈTOL.ENTRA GRAFISME Segons l'acta arbitral, amb el partit aturat per lesió, alguns dels veterans han començat a insultar greument les jugadores amb frases com "aneu a la cuina o aneu a fregar".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán