L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 28/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 28/06/2017

L'Informatiu 2 - 28/06/2017

Disponible hasta 21-02-2222

28/06/2017 00:12:07
L'Informatiu 2 - 28/06/2017 L'Informatiu 2 - 28/06/2017
L'Informatiu 2 - 28/06/2017 00:12:07 28/06/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • La Guàrdia Civil interroga, com a testimonis, a funcionaris de la Generalitat sobre la campanya institucional pel registre de catalans residents a l'estranger. La fiscalia ho vincula a la campanya per la celebració del referèndum que la Generalitat vol celebrar l'1 d'octubre.També investiga la pàgina web del Pacte Nacional pel Referèndum.
  • Durant la sessió de control al Parlament, el president Puigdemont ha acusat a la fiscalía i alguns grups parlamentaris de voler espantar als funcionaris. També s'hi ha referit la vicespresidenta del govern. Sáenz de santamaría retreu als independentistes que arrosseguin amb ells als treballadors./ la sessió de control al president ha estat marcada pel fet que el govern hagi declarat desert el concurs per comprar les urnes. D'una manera o una altra, tots els grups s'hi han referit i el president Puigdemont ha insistit en que d'urnes, n'hi haurà l'1 d'Octubre.
  • El Congrés ha celebrat avui un acte solemne per commemorar els 40 anys de les primeres eleccions democràtiques després de la dictadura
  • Un ciclista ha mort atropellat per un camió a la Nacional 340, al Vendrell, una via molt concorreguda.
  • Us ho avançavem als titulars.....I de cada 4 barcelonins asseguren haver patit un delicte l'any passat. ...el que suposa un augment d'un 1'6 per cent. Són dades de l'enquesta de victimització que l'ajuntament ha fet pública avui, i que també revela que s'han duplicat els problemes de convivència amb turistes
  • L'ajuntament de Sant Cugat ha obert una investigació per aquesta agressió d'un policia local a un home gran a un carrer de Sant Cugat, que va gravar un veí fa dos dies.... El consistori vol valorar l'actuació d'aquest agent ... però avisa que al video només es veu la part final d'una actuació envers un ciutadà per una multa d'aparcament. L'ajuntament diu que l'home hauria faltat previament al policia i per això JA li ha obert un expedient sancionador .
  • Avui se celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, del col·lectiu de lesbianes, gays, bisexuals i transexuals. Precisament aquesta setmana s'ha conmemorat el 40 aniversari de la primera manifestació a Espanya en la que es van reclamar els drets d'aquest col·lectiu. Va ser a les Rambles de Barcelona, on hi ha la Vanesa Benedicto.
  • Tres gols de Saül Ñíguez, jugador de l'Atlètic de Madrid, i una exhibió de joc del bètic Dani Ceballos van ser decisius per derrotar Itàlia per 3 a 1 i plantar-se a la final de l'Europeu sub-21.
  • Mentresant el Barça no avança en la confecció de la plantilla per a la pròxima temporada. Bartomeu ha reconegut que de moment no s'ha fet cap fitxatge... però ni dubta que es farà un equip molt competitiu. Qui sí que ha renovat és el jove Carles Aleñà.... que veu com les grans lligues europees venen a pescar al futbol base blaugrana
  • Després de 7 anys de silenci discogràfic, JOAQUIN SABINA presenta el seu nou disc en una gira per diverses ciutats.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán