L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 28/03/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 28/03/2017

L'Informatiu 2 - 28/03/2017

Disponible hasta 21-02-2222

28/03/2017 00:10:09
L'Informatiu 2 - 28/03/2017 L'Informatiu 2 - 28/03/2017
L'Informatiu 2 - 28/03/2017 00:10:09 28/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • És la petició que ha fet el president del govern als empresaris catalans per derrotar a l'independentisme. Mariano Rajoy ha ofert moderació, sensatesa i responsabilitat a canvi de diàleg i impuls econòmic./ Rajoy ha fet aquest anunci davant uns 500 empresaris, que han acollit positivament però amb cautela les inversions promeses./
  • La resposta de la Generalitat ha vingut avançada en forma d'article a 4 mans publicat avui a El Periódico en què Puigdemont i Junqueras justifiquen el desencís dels catalans respecte l'Estat espanyol. Diuen que les promeses d'inversió del govern en infraestructures, han perdut tota credibilitat a ulls de la societat catalana". I afirmen que hauran de ser els catalans els qui decideixin si volen continuar o no amb aquesta situació...
  • Al Congrés, l'encara portaveu del PDECAT Francesc Homs, participa a aquesta hora al ple tot i que aquest matí ha rebut la notificació de la seva condemna d'1 any i 1 mes d'inhabilitació per desobediència que ha dictat el Tribunal Suprem.
  • La CUP ha sortit avui en defensa de l'intent d'ocupació que ahir van protagonitzar una trentena de joves d'Arran. Diuen que va ser un acte de protesta NO violent i critiquen el rebuig d'altres partits independenstistes. El Partit Popular reitera la gravetat dels fets i ha proposat al Parlament una declaració de rebuig.
  • Avui s'han reprès les declaracions dels testimonis en el judici del Cas Palau. La més esperada la de Joan Antoni Linares, que va assumir la direcció de l'entitat quan es va destapar el cas. Linares ha explicat que una auditoria va descobrir càrrecs de viatges personals i factures falses. També ha confirmat que es van trobar convenis amb la fundació Trias Fargas que no es corresponien amb cap treball i que va rebre una trucada de Felip Puig interessant-se pel tema...
  • I a l'Audiència Nacional, declaracio de Mireia Pujol, la filla petita de l'expresident de la Generalitat, que ha dit que desoconeixia l'origen de la fortuna oculta a Andorra, tot i estar convençuda que era una herència. A diferència dels altre fills, Mireia Pujol ha estat l'única que NO ha responsabiltzat el germà gran Jordi de la gestó dels diners.
  • Pendents de la sanció que li podria caure a Leo Messi pels suposats insults a un línier al final del partit Argentina-Xile. El davanter del Barça podria ser sancionat ENTRE 2 I 4 PARTITS, però podria jugar avui contra Bolívia. Un partit que podreu veure en directe a les 10 de la nit pel canal Teledeporte de TVE./ A la selecció espanyola, els blaugrana Piquíe i Iniesta podrien descansar aquest vespre en l'amistós contra França a París.
  • Ja fa 20 anys que ens va deixar TETE MONTOLIU, probablement el millor pianista i compositor català de jazz de la història. Amb motiu d'aquest aniversari, l'ONCE organitza una exposició sobre la seva figura a la seu de Barcelona. "El racó d'en Tete" inclou objectes personals del músic cec, com ara fotografies, cartells, discos, premis i, és clar, el seu piano.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán