L'Informatiu: L'informatiu 2 - 27/10/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 27/10/2014

27/10/2014 00:10:07
L'informatiu 2 - 27/10/2014 L'informatiu 2 - 27/10/2014
L'informatiu 2 - 27/10/2014 00:10:07 27/10/2014
Sinopsis

 

XAVIER TRIAS

Nega tenir 13 milions d'euros a l'estranger

L'alcalde de Barcelona nega rotundament que tingui 13 milions d'Euros a l'estranger i  es querella contra el diari el Mundo que ha avançat que la policía ho investiga.  El ministre de Justícia ha confirmat la existencia d'aquesta investigació sobre Trias.

MORENÉS

Qualfica el 9N d'absurd, poc exemplar i menyspreu

El ministre de defensa qualifica d'absurd, institucionalment poc exemplar i menyspreu pels catalans el procés participatiu del 9N. El govern central continua analitzant fil per randa totes les accions que comporta per si cal presentar una impugnació.

SECTOR FUNERARI

Les noves tecnologies cada vegada més presents

Retransmissió de funerals a través d'internet o llançament de les cendres a l'estratosfera són algunes de les novetats del sector funerari que pretenen avançar cada vegada més en l'aplicació de les noves tecnologies i la personalització de les cerimònies

HAN D'AIXECAR EL VOL 

Messi va jugar infiltrat a Madrid i Iniesta ja ha començat a fer recuperació

Aquest matí, la plantilla del Barça s'ha retrobat BETA després d'ensopegar al Bernabéu el Clàssic contra el Reial Madrid. 

Toca reflexionar del perquè el Barça es va desdibuixar de la manera que ho va fer tot i que va començar guanyant. Avui s'ha fet públic que Messi va jugar infiltrat al Bernabéu per molèsties a un turmell. Al marge també ha treballat Neymar. Recuperant-se d'una lesió al soli, Andrés Iniesta.

EXPOSICIÓ A LA FUNDACIÓ MIRÓ

"Barcelona, zona neutral", una mirada artística dels anys de la I Guerra Mundial

I ara ja si a punt d'acabar recollim que la Fundació Joan Miró presenta l'exposició "Barcelona, zona neutral". Un recorregut temàtic sobre la societat, la cultura i l'art a Barcelona durant els quatre anys de neutralitat a la primera guerra mundial. Més de quatre-centes peces de pintura, dibuixos, fotografies, cartells, il·lustracions i revistes d'artistes catalans i europeus com Picàbia, Deloné, Miró o Picasso, mostren l'entrada de la modernitat artística a la ciutat i retraten un context de tensions i grans canvis. Les obres, que es podran veure fins el febrer, ens permeten veure què envoltava a un ciutadà de Barcelona durant els anys de guerra. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán