L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 27/08/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 27/08/14

27/08/2014 00:05:47
L'Informatiu 2 - 27/08/14 L'Informatiu 2 - 27/08/14
L'Informatiu 2 - 27/08/14 00:05:47 27/08/2014
Sinopsis

Peret', ha mort aquest migdia a l'Hospital Quirón de Barcelona als 79 anys a  causa d'un càncer de pulmó. Li havien diagnosticat la malaltia a finals de juliol, ell mateix ho va anunciar en un comunicat....El pare de la rumba catalana confiava en poder tornar als escenaris... 

El 30 juliol Peret va fer públic aquest comunicat : "fa uns dies m'han detecat un cancer". Estic seguint tractament i els metges m'asseguren que no tardaré a pujar de nou als escenaris.  

Estar a l'escenari era el que més li agradava del mon. L'enfermetat el va agafar per sorpresa , pero el cantant, músico i compositor l'ha afrontat amb serenor i optimsime. 

Ilusionat perque estava treballant amb noves cnaçons per fer dos discs: el primer íntegrament en català i un altre en castellà. 

A la Barceloneta han començat les gestions per tancar allotjaments turístics il.legals

aquest matí a Barcelona, els Mossos d'Esquadra han detingut  un home de 70 anys per haver assassinat, presumptament, una dona de 49 en un pis de l'Eixample.

Jordi Pujol que ja ha començat a  buidar el despatx d'expresident al Passeig de Gràcia, ha obert la porta a donar explicacions al parlament sobre els diners ocuilts a Andorra. Tot i això, esperarà a què se'l citi. Això pot ajornar la seva compareixença fins a finals de setembre, ja que el calendari de la cambra i l'institucional dificulta que sigui abans. 

El Barça ha fet oficial aquesta matinada el fitxatge del defensa del Sao Paulo Douglas Pereira per a les pròximes 5 temporades. 

ADÉU A PERET

El pare de la rumba catalana mor als 79 anys a causa d'un càncer de pulmó

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán