L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 25/04/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 25/04/2018

L'Informatiu 2 - 25/04/2018

Disponible hasta 21-02-2222

25/04/2018 00:12:04
L'Informatiu 2 - 25/04/2018 L'Informatiu 2 - 25/04/2018
L'Informatiu 2 - 25/04/2018 00:12:04 25/04/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Ple al Parlament de Catalunya en què, per primera vegada,Toni Comín ha votat de forma delegada. Ho ha fet després que la Mesa de la cambra hagi rebutjat la reconsideració que demanaven els no independentistes. C's i el PP han anunciat que portaran al TC un recurs d'empara contra la delegació de vot de Comín, i també de Puigdemont. Durant la sessió, la cambra ha aprovat un decret que permet a la Generalitat endeutar-se, i també el retorn pendent de la paga extra de 2012 als funcionaris.
  • A banda de la dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid, l'actualitat política espanyola passa pel Congrés dels Diputats, on el ministre d'hisenda ha defensat els pressupostos del govern. Montoro ha presentat els comptes com els de la sortida de la crisi, amb vocació social i amb el compromís de garantir l'estabilitat pressupostària. El ministre ha destacat la millora del salari mínim i ha assegurat que les pensions no están en perill. El govern compta amb el suport del PNB per tombar les esmenes a la totalitat de l'oposició, que ha criticat el projecte de llei.
  • Mentrestant, a l'Audiència de Barcelona judici contra la intersindical CSC per la convocatòria de la vaga del 8 de novembre que va col·lapsar part de la xarxa viària catalana. La patronal Foment creu que l'aturada tenia una motivació política, mentre que la Fiscalia demana que es desestimi la demanda. Ens ho explica l'AIDA CLEMENTE
  • Declaració de Santi Vila avui al jutjat d'Osca com a investigat per haver-se negat a facilitar el retorn de les obres de Sixena que eren al Museu de Lleida. L'exconseller de Cultura ha dit que es va limitar a complir amb la llei catalana. També estava citat l'exconseller Puig, que és a Bèlgica, i no s'ha presentat.
  • Primer dia de les 4 jornades de vaga convocades pels pilots de Vueling, que reclamen millores laborals. Els serveis mínims s'han complert i, segons la companyia, el 75% dels passatgers s'han reubicat. A l'aeroport del Prat ho ha seguit la Judit Huerta...
  • Des de fa menys d'una hora Rafa Nadal disputa el primer partit del camí que l'ha de dur a sumar el seu onzè títol al Comte de Godó. Abans, peró, la sorpresa majúscula ha estat l'eliminació de l'exnúmero 1 del món Djokovic... Marxem cap al Reial Club de Tennis Barcelona... Pablo Vázquez. / I en futbol, mentre tothom està pendent de les semifinals de la Champions, a Barcelona el protagonista és Javier García Pimienta, presentat aquest migdia com el nou tècnic del filial del Barça.
  • La cantant barcelonina DOLO BELTRÁN ha deixat enrera el grup Pastora (del que va ser la veu durant més de 10 anys) i fa uns mesos va començar una aventura en solitari que avui aterra a El Molino en el marc del Festival del Mil·leni.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán