L'Informatiu: L'informatiu 2 - 24/04/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 24/04/2013

24/04/2013 00:09:16
L'informatiu 2 - 24/04/2013 L'informatiu 2 - 24/04/2013
L'informatiu 2 - 24/04/2013 00:09:16 24/04/2013
Sinopsis

Negociant un nou model

El govern català ja negocia amb Madrid un nou model de finançament. Ho ha revelat Artur Mas al Parlament, on ha demanat al PSC que l'ajudi a posar el PSOE al costat de Catalunya. El president torna a demanar a partits i sindicats, unitat contra la crisi i a favor de la consulta.

La derrota més dura

I el Barça ha tornat a casa tocat per la desfeta contra el Bayern. Els blaugrana veuen ara molt difícil arribar a Wembley. La mala imatge del Barça fa reflexionar sobre què caldria canviar a l'equip.

14è CONGRÉS DE LA UGT

Artur Mas demana als sindicats unitat d'acció

El president de la Generalitat també demana als sindicats "unitat" i "complicitat" per lluitar de forma conjunta contra la crisi i defensar la cohesió social. Ho ha dit durant la inauguració del catorzè congres de la UGT de Catalunya, on ha afegit que és important treballar junts per posar límits a les polítiques d'austeritat. Tant Josep Maria Álvarez, que serà relegit per últim cop al capdavant del sindicat, com el mateix Mas han defensat el dret a decidir i la importància d'anar plegats.

HANDBOL. LLIGA ASOBAL

El Barça Intersport es proclama campió per tercer any consecutiu

en handbol, el Barça Intersport és campió de la Lliga Asobal per tercer any consecutiu.

PABLO PICASSO: LA TAUROMAQUIA

A la Fundació Suñol, de Barcelona fins al 7 de setembre

a finals dels cinquanta, va escollir aquesta temàtica en les il·lustracions que va fer en un tractat escrit segles abans que es titulava: "la Tauromaquia".... Són vint-i-sis il.lustracions, fetes amb la tècnica de l'aiguatinta, que acompanyen els textos, i que ara es poden veure ara a la fundació Suñol....Un homenatge al pintor malagueny quan es compleixen quaranta anys de la seva mort

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán