L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 23/07/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 23/07/2017

L'Informatiu 2 - 23/07/2017

Disponible hasta 21-02-2222

23/03/2017 00:09:46
L'Informatiu 2 - 23/07/2017 L'Informatiu 2 - 23/07/2017
L'Informatiu 2 - 23/07/2017 00:09:46 23/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Mostres de condol i solidaritat de les institucions catalanes amb les víctimes de l'atac terrorista ahir a Londres. Aquests són els minuts de silenci fets aquest migdia a la Ciutadella i a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. A les portes del Parlament s'hi han aplegat els integrants de la Mesa i els responsables dels diversos grups parlamentaris. A Sant Jaume, ho han fet conjuntament els membres del govern de la Generalitat i de l'ajuntament de la ciutat.
  • Confessió de l'exconseller Macià Alavedra, que ha admès haver cobrat comissions per intermediar amb empresaris perquè els adjudiquessin obres públiques. Alavedra ha reconegut que ho feia d'acord amb Lluís Prenafeta i que rebien un 4% del pressuspost de l'obra, cosa que ha dit que era habitual. La seva confessió forma part d'un acord amb la fiscalia que li permetrà evitar l'ingrés a la presó si fa front al pagament d'una multa de més de 10 milions d'euros. Alavedra ha admès haver utilitzat la seva bona relació amb l'exconseller del PSC Antoni Castells en un negoci que no va prosperar... Pero nega la implicació d'Artur Mas en cap operació...
  • L'accidentada votació ahir dels pressupostos al Parlament no va ser definitiva. La polèmica disposició del referèndum ha provocat iniciatives dels grups, al mateix parlament i al congrés, que en poden retardar l'entrada en vigor.
  • És la primera imatge que veiem de El Fairell, el pesquer enfonsat davant del Port de Barcelona quan va ser envestit per un mercant rus dilluns passat. La imatge l'ha presa el robot submarí, que des d'anit col·labora en les tasques de rescat. Tres dies després, seguim sense tenir notícies dels dos pescadors desapareguts .... perquè, de moment, el robot no els ha localitzat a l'interior del vaixell enfonsat a la bocana del port./ A l'aeroport del Prat, familiars de les víctimes de la tragèdia aèria de Germanwings han fet avui un homentage per recordar les 150 persones que hi van prendre la vida. Demà fa 2 anys que el copilot Andreas Luwitz va estavellar l'avió al Alps. Els familiars han fet una crida als governants i a la societat per evitar que es repeteixin fets similars./ Avui comença la preinscripció escolar dels alumnes d'infantil, primària i secundària.
  • La selecció espanyola de futbol ja és a Gijón, on demà s'enfrontarà a ISRAEL en partit de classificació pel Mundial 2018.
  • El nou director del Festival Grec, Francesc Casadesús, ha presentat els eixos del seu projecte pels propers anys Un viatge que arrenca a Grècia i que donarà la volta món./ Fins que el Grec no arriba...... els amants del soul tenen aquest vespre una cita marcada al caldendari.... amb MYLES SANKO, una de les veus emergents de l'escena actual
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán