L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 23/02/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 23/02/2017

L'Informatiu 2 - 23/02/2017

Disponible hasta 21-02-2222

23/02/2017 00:09:55
L'Informatiu 2 - 23/02/2017 L'Informatiu 2 - 23/02/2017
L'Informatiu 2 - 23/02/2017 00:09:55 23/02/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Finalment les magistrades del cas Nóos han desestimat la petició del fiscal anticorrupció i han deixat en llibertat sense fiança a Iñaki Urdangarin i al seu exsoci DiegoTorres. El martit de la Infanta, condemnat a 6 anys i tres mesos de presó, evita així pagar els 200.000 euros de fiança que demanava lel fiscal Horrach i només haurà de comparéixer davant la justícia suïssa un cop al mes./ Doncs la Infanta Crisitina ha conegut al decisió del tribunal a Barcelona, a les oficines centrals de la Fundació La Caixa, on fa tasques de responsable de l'Area Internacional de la Fundació. Divendres passat la Infanta va quedar absolta de l'acusació de col·laborar en els delictes fiscals del seu marit.
  • Amb la ressaca encara de la reunió secreta amb Mariano Rajoy, l'11 de gener passat, Carles Puigdemont ha dit avui que esgrimirà les adhesions que reculli el Pacte Nacional pel Referèndum en un últim intent de convèncer el cap de l'executiu de negociar una celebració pactada.
  • Mentrestant, la Fiscalia de Catalunya ha presentat una nova querella, la segona, contra Carme Forcadell per permrere l'aprovació al Parlament de la resolució per convocar el referèndum. Una querella extensiva també als altres membres sobiranistes de la Mesa per desobediència i prevaricació.
  • Polèmica per aquest cartell d'una discoteca de Barcelona que gratifica amb 100 euros i entrada i begudes alcohòliques gratuïtes les dones sense marit que hi vagin sense calces. Tant l'Ajuntament com l'Associació Dones Juristes ho consideren denigrant, intolerable i sexista i estudien emprendre accions legals. Ho denunciaran a la Fiscalia per un delicte d'odi de segon ordre, que no incita a la violència, però, ataca greument -diuen- la dignitat de les dones.
  • I atenció ara a aquestes imatges que TVE ha obtingut en exclusiva... Uns individus amb el cap tapat trenquen a cops de mall l'aparador d'una botiga de compra-venda de joies al barri de Gràcia. Els fets van ocórrer a plena llum del dia i a la vista dels vianants que passaven pel costat. La policia , alertada pels veïns, continua buscant els atracadors..../ Confirmat un nou focus de grip aviària en una granja de Sant Gregori, a Girona, que obligarà a sacrificar més de 17.000 ànecs criats a l'aire lliure../ Comença la bogeria del Mobile. De dilluns i dijous, hotels i apartaments estaran totalment plens... però els dies prèvis ja fregaran la plena ocupació. Aquest any els preus es mantenen estables gràcies a l'acord amb els organitzadors per evitar que s'inflin.
  • El Barça ha tornat a la feina més relaxat i somrient després de dos dies de Festa, i amb la motivació afegida de la derrota del Madrid a València, que els manté amb opcions a la lliga.
  • Acompanyada pel grup Calamento i la guitarra de El Rubio, la cantautora Tori Sparks presenta avui al Luz de Gas el seu últim disc "La Huerta"
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán