L'Informatiu: L'informatiu 2 - 22/03/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 22/03/2013

22/03/2013 00:09:38
L'informatiu 2 - 22/03/2013 L'informatiu 2 - 22/03/2013
L'informatiu 2 - 22/03/2013 00:09:38 22/03/2013
Sinopsis

Mantenir el rumb o redreçar-lo?

El president de la Generalitat nega un canvi de rumb en la política del govern i aprofita per obrir la porta de l'executiu a Esquerra i al PSC. Artur Mas assegura que l'aposta pel diàleg amb Madrid NO posa en qüestió el pacte amb Esquerra

Diàleg i consulta centren el debat

La resposta del líder d'Esquerra és avançar la consulta i ara proposa celebrar-la aquest any. De moment ni Oriol Junqueras ni Pere Navarro avalen uns pressupostos amb noves retallades, i el líder del PSC recupera la proposta d'un govern d'unitat.

FLEXIBILITZAR EL DÈFICIT

El govern català celebra que s'obri una escletxa en les negociacions

Aquest debat arriba després de la reunió ahir a Madrid del Consell de Política Fiscal i Financera.

ESPORTS

Amb la majoria de jugadors repartits per diferents seleccions, el Barça té festa fins dimarts. Jordi Roura i el preparador fisic, Aureli Altimira, ho aprofiten per viatjar a Nova York..i tornar ja amb Tito Vilanova, que es reincorporarà a la feina la setmana que ve....

I a l'Eurolliga de bàsquet el Barça Regal s'ha assegurat matemàticament la primera plaça del seu grup al TOP-16 després de guanyar anit el Caja Laboral per 83 a 74. LORBEK va liderar els blaugrana, sobretot a la segona part.... i MICKEAL va marxar enfadat.

I en motociclisme, Maverick Viñales podrà iniciar el Mundial al cent per cent, tot i l'ensurt per la lesió que va patir dimecres al Circuit de Jérez.

EXPOSICIÓ "ANIMALARIUM"

L'obra de Miquel Aparici, al Museu Blau, fins l'1 de setembre

Els objectes que ja no fem servir poden tenir una nova vida, i transformar-se en obres d'art.

És el que ha fet l'artista Miquel Aparici, convertint materials de rebuig en aquestes curioses escultures en forma d'animal... Peces de metall....de fusta... objectes quotidians que es combinen per acabar sent en un mico, una cabra o un insecte gegant. També hi ha pintures fetes amb una cullereta i café. Una mena de zoològic que combina art i natura.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán