L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 19/03/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 19/03/2018

L'Informatiu 2 - 19/03/2018

Disponible hasta 21-02-2222

19/03/2018 00:12:05
L'Informatiu 2 - 19/03/2018 L'Informatiu 2 - 19/03/2018
L'Informatiu 2 - 19/03/2018 00:12:05 19/03/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Una setmana més comencem pendents de la situació de paràlisi a la política catalana. Els partits independentistes continuen sense trobar una sortida a la seva situació... tot i que asseguren que hi haurà novetats aviat. Mentrestant, a aquesta hora s'ha de reunir la Mesa del Parlament i Junta de Portaveus.... Anem cap al Parlament.. LLUÍS FALGÀS... sabem de què tractaran?
  • Un altre punt d'atenció avui és a Suïssa, on han coincidit Carles Puigdemont i l'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel. Tots dos han assitit a un debat sobre drets humans que es fa a Ginebra, a la seu de Nacions Unides. Tot i que diuen ques és una reunió privada, admeten que parlaran dels passos a seguir per a la investidura. Per cert, Puigdemont viatjarà dijous a Finlandia convidat per un grup de diputats simpatitzants amb l'independentisme català./ Els partits no independentistes critiquen la situació de bloqueig de la política catalana i demanen que es formi un govern aviat per sortir de la paràlisi actual.
  • Els equips de rescat continuen buscant l'home de 58 anys que dissabte va desaparèixer a la costa entre Blanes i Mataró mentre anava en caiac. Efectius de bombers, Creu roja, Salvament Marítim, Mossos i Guàrdia Civil han resseguit aquest matí el recorregut que pensen hauria fet el desaparegut.... Però la mala mar ha obligat a reduir el dispositiu. Sospiten que se'l podrien haver endut les corrents marines.
  • Continua retingut a Itàlia el vaixell de l'ONG catalana Proactiva Open Arms, que es dedica a rescatar immigrants en aigües del Mediterrani. La justícia italiana acusa l'entitat d'associació criminal i de fomentar la immigració irregular. L'ONG defensa la seva tasca i denuncia amenaces.
  • Després de gairebé un any d'obres s'ha inaugurat la renovada estació de Sabadell Centre. Es recupera així el servei habitual de trens de Rodalies. Les escales mecàniques i els ascensors la fan del tot accessible. També s'han fet millores als vestíbuls i andanes. La inauguració s'ha vist, però, afectada per la protesta d'unes 200 persones dels comitès de defensa de la república per la presència de representants del govern./ L'institut d'investigacions mèdiques de l'Hospital del Mar està portant a terme un assaig clínic amb extracte de te verd per millorar l'autonomia de nens amb síndrome de down. L'estudi ja va donar bons resultats en adults i ara esperen que els resultats millorin si s'apliquen en pacients més joves.
  • Leo Messi va marcar el ritme del partit...i amb mitja part en va tenir prou. El títol de Lliga és un dels objectius de l'argentí.... que admet, però, que té al cap el Mundial. Ho ha dit en una entrevista a un mitjà del seu país....
  • Avui tanquem amb una estrena. El nou videoclip de QUIMI PORTET: "Central de Biomassa", primer avançament del seu nou disc, el desè en solitari del músic i compositor de Vic.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán