L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 16/04/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 16/04/2014

16/04/2014 00:07:09
L'Informatiu 2 - 16/04/2014 L'Informatiu 2 - 16/04/2014
L'Informatiu 2 - 16/04/2014 00:07:09 16/04/2014
Sinopsis
  • Serà una final molt especial...El Barça necessita aquesta nit guanyar la Copa del Rei al Reial Madrid per redreçar una temporada amb molts alts i baixos. I tot això -ja ho sabeu-  ho podreu seguir a la 1 de TVE a partir de les 9 de la nit.  Però quin plantejament farà el Barça...? Doncs l'Albert Font ens ho explica des de València./ A part del futbol, estarem pendents també de la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa.
  • A Barcelona  la guàrdia urbana activa a partir d'avui un dispositiu especial per garantir la seguretat, el civisme i la mobilitat.  Hi haurà més agents patrullant pels carrers més comercials  i pels transports públics, en col·laboració amb els mossos d'esquadra. L'objectiu és, sobretot, impedir la venda ambulant, els robatoris i que es compleixi la normativa d'horaris dels locals d'oci./ Ryanair incrementarà en un 16% la freqüència de vols des de l'aeroport del Prat i afegirà Edimburg i Manchester a les 30 destinacions amb vols directes  que ja opera
  • El debat polític a Catalunya té avui dos fronts. D'una banda, Convergència Democràtica ha demanat a PP i PSOE, que no distreguin més als catalans, diu, amb  reunions i reformes, i que facin alguna proposta concreta que es pugui votar. / De la seva banda, el PP català no vol caure en la trampa d'una campanya de els eleccions europees, segrestada, ha dit,pel debat sobiranista. Això no vol dir, segons Sánchez Camacho, que els populars no expliquin els riscos d'una Catalunya fora d'Europa.
  • Demà s'inaugura al Museu Nacional d'Art de Catalunya una exposició d'obres d'un atista tan oblidat ara com reconegut en vida. És Josep Tapiró, un pintor nascut a Reus però tant integrat a la societat de Tànger del segle XIX que els seus quadres retraten personatges quotidians molt difícils de pintar. Tapiró era un virtuós de l'aquarel·la i un gran admirador de l'orientalisme.
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán