L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 12/04/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 12/04/2018

L'Informatiu 2 - 12/04/2018

Disponible hasta 21-02-2222

12/04/2018 00:12:02
L'Informatiu 2 - 12/04/2018 L'Informatiu 2 - 12/04/2018
L'Informatiu 2 - 12/04/2018 00:12:02 12/04/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Decisió del jutge Pablo Llarena de prohibir a Jordi Sànchez d'anar al ple de la seva investidura, previst en principi per demà al matí. El magistrat del Suprem creu que es manté el risc de reiteració delictiva i argumenta quem si fós investit, podria infringir la Constitució.
  • El jutge l'ha deixat en llibertat amb mesures cautel·lars . A Tamara Carrasco se la van endur dimarts la Guàrdia Civil en una operació contra els CDR's
  • A aquesta hora ja ha finalitzat l'escorcoll de la Guardia Civil a la seu del Diplocat que havia començat a primera hora del matí. Elss agents buscaven dades sobre una presumpta malversació de fons públics vinculada al referèndum il.legal de l'1 d'octubre.
  • Fiscals alemanys i espanyols s'han reunit aquest matí a l'Haia per intercanviar informació sobre el cas Carles Puigdemont. La trobada s'ha celebrat a la seu d'Eurojust, l'organisme europeu per a la cooperació judicial. L'objectiu és que els fiscals alemanys puguin tenir informació de la manera més ràpida i eficient sobre les proves contra Puigdemont
  • I a Edimburg, la justícia escocesa ajorna la decisió sobre l'entrega de l'exconsellera Clara Ponsatí almenys fins l'agost. El tribunal es dóna més temps per estudiar el cas i ha convocat les parts per iniciar el procés el 30 de juliol.
  • TVE ha tingut accés a noves dades del sumari del cas Susqueda. La dona de l'única acusat pel doble crim, Jordi Magentí, que havia de ser la seva coartada, s'ha acabat convertint en una de les principals proves contra ell.
  • I en el cas del crim de la Guardia Urbana, els investigadors han tornat a la casa que Ros Peral compartia amb la víctima. Miren d'aclarir si Pedro Rodríguez va ser esquarterat abans que el cremessin al Pantà de Foix
  • Foment i l'Ajuntament de Barcelona han acordat tirar endavant l'ampliació de la ronda litoral entre el Morrot i la Zona Franca. Es farà ocupant una part de terrenys del port i sense duplicar la capacitat de cotxes com proposava algun dels projectes. Un acord que feia una dècada que estava encallat./ El ministre de Foment ha anunciat avui també que rescindeixen el contracte per la nova estació de Sant ANdreu contal, sota procés judicial, i en licitaran un de nou després de l'estiu.
  • I avui també el Futbol Club Barcelona i l'Ajuntament han signat l'acord per la remodelació del recinte del Camp Nou . Els dies que no hi hagi partit, tot l'espai quedarà obert i es convertirà en una àrea pública amb continuïtat amb els carrers de l'entorn.
  • Amb els quatre semifinalistes ja decidits a la Champions.....el penalti que anit va permetre al Reial Madrid eliminar la Juventus quan guanyava per 0 a 3, continua al centre de la polèmica./ El Barça, mentrestant, després de la dura rebregada de dimarts davant la Roma que va esavair la possibilitat del triplet, avui han tornat a entrenar pensant en els dos objectius que encara els queden aquesta temporada: la lliga i la final de la copa.
  • Avui acabem amb un cant antirracista i una oda a la solidaritat. És la cançó "Podries", de Gemma Humet. La cantautora catalana acaba d'estrenar el videoclip d'aquest tema i els beneficis que n'obtingui els destinarà a l'entitat en favor dels refugiats "Casa nostra, casa vostra"
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán