L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 11/12/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 11/12/2014

11/12/2014 00:10:06
L'Informatiu 2 - 11/12/2014 L'Informatiu 2 - 11/12/2014
L'Informatiu 2 - 11/12/2014 00:10:06 11/12/2014
Sinopsis
  • Obrim informatiu amb la  investigació policial dels dos apunyalaments que van patir anit dos aficionats del Paris Saint Germain. Segons els mossos, un dels incidents estaría vinculat a la violencia al futbol. Les dues  agressions es van produir a les proximitats del Camp nou, amb poc temps de diferència, al finalitzar el partit de Champions que van disputar Barça i París Saint Germain. Malgrat les coincidències, els investigadors creuen que es tracta de dos casos diferents.  Una de les dues víctimes encara està ingressada a l'Hospital Clínic però no es tem per la seva vida. En aquest cas, els agressors van ser  seguidors radicals del Barça. En el segon apunyalament, en el que el jove ja ha estat donat d'alta, els mossos treballen amb la hipòtesi que  podria ser un robatori. La investigació està oberta i la policia treballa  per detenir els responsables. Des de  mossos expliquen que la víctima més greu era un seguidor del París Saint Germain resident a Barcelona./ També des de Madrid el ministre de l'interior s'ha referit al succés. Jorge Fernandez Díaz demana que tothom sigui especialment exigent per garantir que s'expulsa als violents dels camps i del mon de l'esport.
  • Aquest matí el conseller d'economia Andreu Mas-Colell, i La Caixa han signat el contracte d'opció de compra sobre els terrenys on és previst que es faci el complex d'oci i joc de BCN World. Aquesta Opció està valorada en 110 milions d'eurus i durant un termini de 18 mesos permetrà a la Generalitat buscar nous inversors després que l'empresa Veremonte no adquirís els terrenys. El govern català ha pactat amb la Caixa que sigui l'Incasòl qui gestioni l'accés als terrenys d'aquelles empreses que opten a una llicència per posar-hi un casino.  
  • La reunió d'ahir entre Artur Mas i Oriol Junqueras no ha desencallat  el debat polític.
  • Mariano Rajoy ha dit avui que que no són temps per fer énfasi en les diferències ni fomentar aïllaments. En una trobada empresarial a Madrid, el president de Govern ha apuntat que el que cal és parlar de com integrar millor Espanya a Europa.
  • I recollim, ara, el succés que anunciàvem en els titulars. Un home de 70 anys ha mort, aquesta matinada, en l'explosió d'una bombona de butà a casa seva, a Mollet del Vallès. Altres 2 persones han resultat ferides lleus i 17 persones han hagut de ser desallotjades perquè l'estructura de l'edfici ha quedat afectada. Les 6 famílies que hi viuen encara no saben quan podran tornar a casa. Els serveis municipals i els bombers treballen per assegurar l'edifici perquè puguin recollir les seves pertinences. De moment, han estat reallotjats en un hotel. L'explosió s'ha produit cap a dos quarts de sis de la matinada. 
  • Messi, Neymar i Luis Suarez van marcar per primer cop en un mateix partit. Els gols del trident blaugrana, van servir per derrotar el PSG  i acabar la primera fase de la champions com a primers de grup.
  • Abans d'acabar fem una ullada al nou museu del disseny que s'inaugura dissabte a Barcelona. El nou equipament és el resultat de la integració de  tres centres: el museu de les arts decoratives, el de ceràmica i el tèxtil... Aquesta nova oferta cultural  vol reflexionar sobre el futur i el present del disseny, per això es canviaran les exposicions periòdicament i s'incoporaran nous objectes
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán