L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 08/08/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 08/08/2018

L'Informatiu 2 - 08/08/2018

Disponible hasta 15-07-2118

08/08/2018 00:11:58
L'Informatiu 2 - 08/08/2018 L'Informatiu 2 - 08/08/2018
L'Informatiu 2 - 08/08/2018 00:11:58 08/08/2018

Disponible hasta: 15-07-2118 16:35:00

Sinopsis
  • A pocs dies del primer aniversari dels atemptats del 17 d'agost, la població d'Alcanar recorda aquells dies en que es va convertir en el centre d'operacions de la cèl·lula terrorista de Ripoll. L'explosió del xalet on preparaven els atemptats els va obligar a que es van veure frustrats per l'explosió de la casa i els va obligar a posar en marxa un pla B a La Rambla i a Cambrils. Un any després volen oblidar però també preparen diversos actes, JUDIT HUERTA....
  • El magistrat del jutjat número 13 de Barcelona que porta el cas ha demanat al TSJC que assumeixi la investigació als diputats d'Esquerra, Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, i que inclogui també al vicepresident de la Generalitat . Pere Aragonès. Ho fa perquè entén que és competència de l'alt tribunal degut a la condició d'aforats de tots tres investigats. La magistrada Maria Eugènia Alegret serà ara l'encarregada de decidir si s'admet a tràmit la petició .
  • A l'ajuntament de Barcelona, l'oposició ha forçat la reprovació de l'alcaldessa Ada Colau per la seva gestió en relació a la seguretat i l'incivisme a la ciutat./ Encara a Barcelona el sindicat Elite Taxi ha denunciat que fins a 18 taxis han aparegut aquest matí amb els vidres trencats i plens de cops. Cap d'ells hauria patit un robatori i el sindicat assegura que no és la primera vegada que passa: parlen, fins i tot, d'atac premeditat. / Amb la tradicional imatge de la verema de nit als cellers Raimat, al Segrià, comença oficialment la temporada de col·lecta a Europa.
  • Una meteorologia que comença a canviar perquè ja s''ha acabat l'onada de calor que teniem des de dijous passat i que deixa 5 possibles morts per cop de calor, dels quals n'hi ha 3 de confirmats.
  • Falten quatre dies pel primer partit oficial de la temporada de la Supercopa d'Espanya que podreu seguir aquí a TVE... I al Barça continuen pendents de les entrades i les sortides, sobretot en els traspassos que es facin amb clubs anglesos.
  • Justament l'excapità del Barça, Andrés Iniesta ha estat dels primers en recordar que avui fa nou anys de la mort de l'excapità de l'Espanyol, Dani Jarque. Una figura que en el dia d'avui ha recordat tot l'espanyolisme. /  Mentrestant a Girona, molta expectació per aconseguir entrades per a la viista del Madrid a Montilivi, a la segona jornada de LLiga a finals d'agost.
  • DIEGO EL CIGALA és potser el cantor flamenc més internacional, reconegut per la seva capacitat de fusionar gèneres i cultures. Ho demostra en el seu últim disc fins ara, en què fa un homentage a la salsa i als ritmes caribenys. Un treball que presentarà aquesta nit al festival de la Porta Ferrada.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán