L'Informatiu: L'informatiu 2 - 07/10/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 07/10/2014

07/10/2014 00:10:05
L'informatiu 2 - 07/10/2014 L'informatiu 2 - 07/10/2014
L'informatiu 2 - 07/10/2014 00:10:05 07/10/2014
Sinopsis

 

CONTAGI D'EBOLA A ESPANYA

El Departament de Salut manté l'alerta i els protocols preestablerts

El Departament de Salut afirma que, malgrat el primer contagi per ebola a Espanya, es manté el nivell d'alerta a Catalunya amb tots els protocols preestablerts a punt. El ministeri de Sanitat comunica aquest migdia als responsables autonòmics tota la informació sobre la auxiliar d'infermeria madrilenya contagiada després de tractar  un dels capellans morts per la malaltia. La dona continua estable. El seu marit ja està aïllat i la resta de l'entorn personal i professional en observació

Nous passos del govern 

L'ALTERNATIVA DEL PPC A LA CONSULTA

El Diari Oficial publica els nomenaments de les 7 comissions territorials que controlen els preparatius i la celebració del 9N. Esquerra descarta un distanciament amb el govern i el PP diu que, si no hi haconsulta, serà el moment de parlar d'una millora del finançament

Venda ambulant il·legal

1 MILIÓ D'EUROS EN MERCADERIES

La Guàrdia Urbana ha trobat mercaderies per valor d'un milió d'euros en aquests tres pisos de Barcelona, que subministraven material a un centenar de venedors ambulants. La policia considera desarticulada la principal xarxa de distribució a Barcelona.  

Festival de Sitges

UN GENI DELS EFECTES VISUALS

Al festival de Sitges, avui hem parlat amb Pablo Helman, considerat un dels millors creadors d'efectes visuals del món, responsable de la majoria de pel.lícules de  Steven Spielberg i George Lucas. Avui s'estrenen al festival títols molt esperats, com ara Cold in July, del nordamericà Jim Mickle, i una producció iraniana rodada en llengua Farsi. 

Parla la Lliga de Futbol

EN CAS D'UNA CATALUNYA INDEPENDENT

El president de la lliga de futbol professional Javier Tebas assegura que els equips catalans no podrien jugar les competicions espanyoles en cas que Catalunya fos independent. Tebas diu que s'hauria de canviar la llei de l'esport perquè ara per ara només permet que hi participin clubs andorrans. 

MUSEU PICASSO DE BARCELONA

87 fotografies de David Douglas Duncan repassen la vida quotidiana de Picasso

Al Museu Picasso de Barcelona s'exposen ara prop d'un centenar de fotografies que ens apropen a la vida quotidiana del pintor malagueny. 

Són retrats i instantànies a l'estudi i amb la seva família fetes pel fotògraf nordamer¡cà DAVID DOUGLAS DUNCAN, amic de Picasso. I formen part de la col·lecció que va donar al Museu.

Imatges, gairebé totes  en blanc i negre, que repassen una part del dia a dia del pintor.  Les fotografies s'exposen al Museu entre altres obres de l'artista  i es podran veure fins al gener vinent..

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán