L'Informatiu: L'Informatiu - 19/03/18 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 19/03/18

L'Informatiu - 19/03/18

Disponible hasta 21-02-2222

19/03/2018 00:27:52
L'Informatiu - 19/03/18 L'Informatiu - 19/03/18
L'Informatiu - 19/03/18 00:27:52 19/03/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El Parlament comença la setmana amb una reunió aquesta tarda de la Mesa i de la Junta de Portaveus i ho fa pendent de si els partits independentistes es posen d'acord sobre com afrontar el bloqueig polític. Un acord que també passaria per la reunió que han de mantenir a Ginebra Puigdemont i Anna Gabriel. Una situació que critiquen la resta de partits i demanen solucions.

La setmana la comencem també pendents del contundent canvi de temps que tindrem les immediates hores. Matí de sol... però, aquest dilluns, acabarà amb més fred, vent fort, pluja i neu. Entre aquesta tarda i demà al matí les precipitacions s'estendran per tot el territori i al Pirineu, a la Depressió Central i al Prelitoral seran de neu per sota dels 400 metres. El Mestral i la Tramuntana superaran els 100 km/h i hi haurà mala mar. A partir de demà al migdia el protagonisme l'agafaran les molt baixes temperatures.

Retingut a Itàlia un vaixell de l'ONG catalana Proactiva Open Arms que es dedica a rescatar refugiats al Mediterrani. La fiscalia els acusa de fomentar la immigració irregular després d'haver escapat d'una patrullera líbia que els obligava a entregar als rescatats. L'organització defensa la seva feina i critica que se'ls vulgui criminalitzar.

Continuarem pendents de l'operatiu de recerca de l'home desaparegut des de dissabte quan feia una travessia amb caiac entre Blanes i Mataró. Els equips ja han trobat l'embarcació i les seves pertinences.

Arran dels bons resultats obtinguts en un estudi en adults amb síndrome de down, l'hospital del Mar comença un assaig clínic per a nens amb un compost de te verd. Han demostrat que els pacients milloren la memòria i la presa de decisions i creuen que en el cas dels nens els resultats seran encara millors.

El Barça és més líder després de guanyar l'Athletic de Bilbao i de l'ensopegada de l'Atlètic de Madrid. Qui tampoc afluixa és el Madrid que va guanyar el Girona per 6 a 3 un partit espectacular. En bàsquet, setmana decisiva pel Joventut que ha de trobar els recursos per garantir la seva continuïtat.
 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán