L'Informatiu: L'Informatiu - 18/11/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 18/11/2013

18/11/2013 00:25:29
L'Informatiu - 18/11/2013 L'Informatiu - 18/11/2013
L'Informatiu - 18/11/2013 00:25:29 18/11/2013
Sinopsis

Jornada marcada per la pluja. A aquesta hora es mantenen els avisos per xàfecs intensos a les comarques del nord de Barcelona i a les de Girona, on a les últimes 24 hores s'han acumulat més de 60 litres per metre quadrat ... Preocupa el creixement d'alguns rius: Al Besòs el parc fluvial està tancat perquè el riu està al màxim de la seva capacitat i també s'està molt pendent de Fluvià o el Ter.... La pluja ha complicat molt la mobilitat a l'àrea metropolitana i ha provocat alguns problemes de subministrament elèctric al Baix Llobregat.

Pere Navarro descarta que els crítics votin diferent al Parlament quan es tracti la petició al Congrés de la competència per convocar consultes... Una opció que segueixen contemplant els contraris a la línia oficial. Les bases del partit estudien convocar un acte en suport dels parlamentaris crítics.

Arranca a Barcelona el Congrés més important del món sobre el vehicle elèctric. Hi participen professionals del sector provinents de tot el món que presenten més de 500 de projectes. Demanen a Europa que unifiqui els sistemes de càrrega..

Primera jornada laborable amb les obres que han de permetre que desaparegui l'anella de Glòries i que, de moment, no han provocat grans incidències. Avui també s'ha posat en marxa la nova organització de les línies d'autobús de la capital catalana.

El Barça pot recuperar Jordi Alba d'aquí un parell de setmanes. El defensa de l'Hospitalet diu que ho ha passat malament durant aquest dos mesos de lesió, però que ja veu el final del túnel. Alba assegura que Messi serà el millor del món mentre ell vulgui

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán