L'Informatiu: L'Informatiu - 13/06/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 13/06/14

13/06/2014 00:26:45
L'Informatiu - 13/06/14 L'Informatiu - 13/06/14
L'Informatiu - 13/06/14 00:26:45 13/06/2014
Sinopsis

 

Artur Mas diu que el dèficit fiscal de 15 mil milions d'euros que, segons la Generalitat, arrossega Catalunya no només la frena sinó que li resta capacitats i possibilitats. Ho ha dit en unes jornades empresarials que se celebren a La Seu d'Urgell on també ha dit que la solidaritat ha de tenir proporcions digeribles. Mentrestant, des de la seva carta setmanal, Duran i Lleida adverteix al president espanyol que si no mou fitxa abans de l'estiu tot podria rebentar. 

L'alcadessa de Santa Coloma de Gramenet, Nuria Parlon, es converteix en la principal candidata de consens per posar-se al capdavant del PSC després de la dimissió de Pere Navarro. Ella guarda silenci mentres els crítics recorden que no es tracta de canviar només persones. 

Barcelona prohibeix l'obertura i ampliació de clubs cannabics a la ciutat durant un any mentre el consistori estableix una regulació concreta. Per l'ajuntament algunes d'aquestes entitats promouen el consum, generen conflictes de convivència i, fins i tot, en alguns casos s'hi han trobat traficants. 

Els alumnes de sisè de primària milloren lleugerament en les 4 proves que valoren les competències bàsiques. La puntuació mitjana puja sobretot en matemàtiques i anglès, que és l'assignatura amb resultats  més diferents segons el centre on s'estudia. 

Al Mundial del Brasil, la selecció espanyola comença a defensar el títol avui davant Holanda. Del Bosque manté el secret amb l'equip titular i no ho ha dit ni als jugadors. L'amfitriona, liderada per Neymar, va inaugurar el campionat amb una victòria davant Croàcia per 3 a 1

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán