L'Informatiu: L'informatiu - 10/12/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 10/12/2014

10/12/2014 00:27:26
L'informatiu - 10/12/2014 L'informatiu - 10/12/2014
L'informatiu - 10/12/2014 00:27:26 10/12/2014
Sinopsis

L'ENDEMÀ DEL VENDAVAL

DOL A TERRASSA I MOLTA FEINA PER RECUPERAR LA NORMALITAT

 Primer dels dos dies de dol a Terrassa després de la mort de de dos joves per la caiguda d'un mur a conseqüència del vent. És la la part més tràgica d'un vendaval que avui fa molt difícil recuperar la normalitat a molts punts on hi ha arbres caiguts i destrosses importants a domicilis i empreses, sobretot del Vallès, la zona més afectada. Hi ha milers d'abonats sense llum. Pel que fa als trens, la circulació està ja normalitzada a les línies afectades

ARTUR MAS I ORIOL JUNQUERAS S'HAN REUNIT AQUEST MATÍ

 Artur Mas i Oriol Junqueras s'han trobat aquest matí al Palau de la Generalitat. En un comunicat posterior d'Esquerra descriuen la reunió com la primera d'una sèrie de contactes per intentar assolir el màxim nombre d'acords entre els dos. 

EL SÍNDIC INVESTIGA ELS AJUTS DE LA GENERALITAT PELS ERASMUS

El Síndic de Greuges obre una investigació sobre les queixes d'alguns universitaris catalans que, tot i complir els requisits, s'han quedat sense l'ajut de la Generalitat que els permet completar la beca Erasmus. La Generalitat diu que no té prou dotació pressupostària

DETINGUTS DOS HOMES PER LA MORT DE DUES PERSONES A BORDILS

Detingudes dues persones per la mort a trets de dos homes que van aparèixer anit dins d'una furgoneta abandonada al municipi gironí de Bordils. Els Mossos investiguen els motius del crim.

EL BARÇA BUSCA EL LIDERAT AVUI CONTRA EL PARIS SAINT GERMAIN

El Barça es juga aquest vespre al Camp Nou la primera plaça del grup de la Champions. Els blaugrana estan obligats a guanyar el Paris Saint Germain per afrontar els vuitens de final amb la tornada a casa. Tot i la baixa d'Alves, Luis Enrique ha deixat fora de la convocatòria Montoya i Doglas.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán