L'Informatiu: L'informatiu - 09/04/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 09/04/2014

09/04/2014 00:26:57
L'informatiu - 09/04/2014 L'informatiu - 09/04/2014
L'informatiu - 09/04/2014 00:26:57 09/04/2014
Sinopsis

 

EL DIA DESPRÉS DEL NO 

Mas buscarà els marcs legals per una consulta i demana dia i hora a Rajoy

Després del NO del Congrés, Artur Mas buscarà els marcs legals catalans i internacionals que li permetin convocar una consulta el 9 de novembre. Ho ha dit aquest matí al Parlament on ha assegurat que donarà la cara en els moments decisius i ha instat al Mariano Rajoy a proposar una reforma de la Constitució. PP i PSC li han demanat que dialogui amb el govern espanyol i Mas ha sigut molt clar.

Pensions desiguals

SÓN UN 38% MES BAIXES LES DE LES DONES

Les dones cobren pensions un 38 per cent més baixes que els homes. Un estudi elaborat per La Caixa i l'IESE adverteix que així s'agreuja la vul-ne-rabilitat i proposa, per exemple, que cotitzin el 100 per cent a la seguretat social encara que estiguin en excedencia per cuidar els fills

La lluita contra l'ebola a l'Àfrica

UN CATALÀ TREBALLA PER EVITAR CONTAGIS

Un dels màxims experts en EBÓLA de Metges Sense Fronteres acaba de tornar de Guinea. Des de la delegació catalana de l'ONG alerta que l'epidèmia té diferents focus dins del país i a països veïns...L'epidèmia ja ha causat, com a mínim, un centenar de morts.

Torna Masterchef

JORDI CRUZ ENS EN DÓNA ELS DETALLS

El mateix dia que s'estrena el concurs de Televisió Espanyola MAsterchef hem estat amb un dels membres del jurat, el xef català Jordi Cruz. Assegura que aquesta és una edició d'infart, i que l'emoció i les sorpreses estan garantides.

Objectiu: marcar primer

EL BARÇA BUSCA LES "SEMIS" AL CALDERÓN

Després de l'empat a un del partit d'anada, el Barça està obligat a marcar aquest vespre al Calderón per ser a semifinals de la Champions. Per mirar de sorprendre l'Atlètic, Martino podria canviar les posicions de Messi, Cesc i Neymar. L'última hora dels blaugrana ens l'explica des de Madrid el Jordi Jané.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán