L'Informatiu: L'Informatiu - 09/01/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 09/01/2017

L'Informatiu - 09/01/2017

Disponible hasta 21-02-2222

09/01/2017 00:27:55
L'Informatiu - 09/01/2017 L'Informatiu - 09/01/2017
L'Informatiu - 09/01/2017 00:27:55 09/01/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Un any després
Artur Mas decidia fa 12 mesos renunciar a la presidència de la Generalitat

Imatge d'Artur Mas i Carles Puigdemont d'aquest matí a al reunió de l'executiva del PDECAT. Tot plegat un any després de la decisió d'Artur Mas de renunciar a la presidència de la Generalitat per la pressió de la CUP i l'anunci que el seu lloc l'ocuparia l'aleshores alcalde gironí, Carles Puigdemont. 12 mesos més tard, Mas torna a estar a les travesses per repetir com a candidat de l'antiga convergència i els partits de l'oposició acusen al govern de no governar i de mirar només en clau interna.


Comença el trimestre
Tornada a la normalitat a les escoles, marcada per la vaga a l'ensenayament el 9 de febrer

Avui es repren el curs escolar després de les vacances de Nadal...centres de primària i instituts han tornar a obrir portes. Un primer dia de classe que molts petits esperaven ja perque té un alè especial... compartit amb els companys el que els han portat els Reis.
El trimestre que comença avui vindrà marcat per la convocatòria de vaga dels mestres prevista pel 9 de febrer. Si en un mes no hi ha un calendari de retorn de les condicions laborals, han dit els sindicats, com ara la reducció de l'horari lectiu o les substitucions de mestres des del primer dia i des de l'U de setembre, aturaran les classes.


Després dels excessos....
Els experts recomanen fer cinc àpats al dia, menjar fruita i verdura i beure molt aigua

Un altre clàssic d'aquests dies és la dieta. Qui més qui menys pretén controlar des d'avui dels excessos de Nadal. Es calcula que aquests dies ens hem engreixat entre dos quilos i mig i cinc. Els experts ens recorden que el més important és recuperar els bons hàbits com fer cinc àpats, menjar fruita i verdura i beure molta aigua

José Lluís Barcelona
Mor un dels pioners de rtve i presentador de programes com "Reina por un dia"

Al marge de tot plegat destacarem el nou concert d'U2 a Barcelona previst pel 18 de juliol y acomiadarem a José Luís Barcelona BETA que ha mort als 83 anys. Pioner de Radio Televisió Espanyola i personatge íntimament lligat al naixement de Miramar. Va presentar telediarios i es va fer molt famos a la dècada dels seixanta al ser la cara "Reina por un dia

Metro l9
PSC demana a la generalitat que acceleri les obres de la línia al seu pas per l'hospitalet

Els socialistes asseguren que porten anys estancades, tot i estar construides en un 80%, com és el cas de les estacions de Provençana i Ildefons Cerdà a l'Hospitalet de LLobregat. Unes obres valorades en 39 milions d'euros que des del PSC apunten que els ajuntaments metropolitans no poden assumir a excepció del de Barcelona.

Premi the Best
Messi, Iniesta, Piqué i Súarez no viatgen a la gala de la Fifa per preparar la Copa

El club ha explicat en un comunicat que han decidit prioritzar la preparació del partit de dimecres contra l'Athletic de Bilbao a la Copa del Rei. Messi, Piqué, Iniesta i Suárez per tant s'han entrenat a les ordres de Luis Enrique i no han agafat l'avió en què han viatjat els principals mandataris blaugrana encapçalats pel president Josep Maria Bartomeu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán