L'Informatiu: L'informatiu - 06/08/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 06/08/2014

06/08/2014 00:24:14
L'informatiu - 06/08/2014 L'informatiu - 06/08/2014
L'informatiu - 06/08/2014 00:24:14 06/08/2014
Sinopsis

 

LA LLEI DE CONSULTES 

El PP diu que la recorrerà si és il·legal i CiU titlla d'insòlit que ho anticipin

El PP recorrerà la llei de consultes si la considera inconstitucional. Es la resposta del portaveu popular al Congrés a la petició que ahir va fer Artur Mas demanant a l'executiu de Rajoy que no entorpeixi la celebració d'una consulta el 9 de novembre. Des de Convergència consideren inaudit que alguns polítics s'erigeixin en magistrats i donin per fet que la llei serà il·legal Mentrestant, des d'Esquerra mantenen que un bon moment per entrar al govern seria si Artur Mas es comprometés a fer una consulta encara que se'n suspengui la convocatòria. 

La crisi de l'ebola

ES DESCARTA QUE SURTI DE L'ÀFRICA

Els catalans que tenen previst viatjar a l'Àfrica durant les vacances demanen informació a les agències sobre el brot, que ja afecta Libèria, Nigèria, Sierra Leone i Guinea...Amb tot, la majoria de turistes visita països que estan lluny dels afectats. Els experts insisteixen que NO es preveu que l'ebola surti del continent africà.

El Circuit està a punt

TÉ UN IMPACTE DE 100 MILIONS D'EUROS

Comencen a arribar a Barcelona els primers participants al Circuit, el festival destinat a públic homosexual més gran d'Europa. En els propers 10 dies hi participaran més de 70 mil persones que, segon l'organització, deixen un impacte de 100 milions d'euros a la ciutat. Aquest any coincideix amb l'arribada al port d'un creuer gay amb 2mil 500 passatgers

L'Homo Sapiens més antic

VA MORIR A CATALUNYA FA 22000 ANYS

Els arqueòlegs localitzen la sepultura d'Homo Sapiens més antiga de Catalunya. Les restes, d'uns 22000 anys d'antiguitat, correspondrien al crani que s'havia trobat anteriorment al mateix lloc: el Parc Arqueològic de les Coves Prehistòriques de Serinyà, al Pla de l'Estany.

Test contra el Nàpols

NEYMAR PODRÀ COMENÇAR LA LLIGA

El Barça viatja cap a Ginebra, on avui s'enfronta al Nàpols en el tercer partit de la pretemporada. No hi han anat els internacionals que es van incorporar ahir, que avui han de passar la revisió mèdica. Un d'ells és Neymar, que, segons el metge que s'ocupa de la lesió a l'esquena, estarà recuperat per començar la Lliga.

A PERALADA

Al Bano i Romina tornen a cantar junts a l'escenari del Festival de Peralada

Una de les imatges més sorprenents que ens deixa l'estiu de Festivals a Catalunya. Albano i Romina actuant junts dalt d'un escenari després de gairebé 20 anys....Va ser a Peralada... 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán