L'Informatiu: L'Informatiu - 06/07/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 06/07/2017

L'Informatiu - 06/07/2017

Disponible hasta 21-02-2222

06/07/2017 00:26:40
L'Informatiu - 06/07/2017 L'Informatiu - 06/07/2017
L'Informatiu - 06/07/2017 00:26:40 06/07/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Trobada de dues hores i mitja a La Moncloa entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez, amb Catalunya com a un dels temes clau. El president del Govern busca el suport del Secretari General dels socialistes per fer front comú davant l'independentisme català i la voluntat de celebrar el referèndum l'u d'octubre.
En el crim de la Guàrdia Urbana, Mort per estrangulament és la causa més probable que recull l'autòpsia i tot apunta al mòbil passional. L'informatiu ha tingut accés al sumari per l'assassinat de l'agent que va ser trobat calcinat prop del Pantà de Foix. Al llarg dels 1.400 folis, hi ha nombroses contradiccions entre les versions dels dos empresonats pel crim: la seva dona i el seu possible amant.
En el cas de la dona trobada morta al seu domicili de La Bisbal del Penedès, l'autòpsia ha revelat que va morir asfixiada.
Els alumnes catalans milloren l'anglès però no acaben d'arrencar en competències científiques i tecnològiques.
Són algunes de les conclusions dels resultats de les proves d'avaluació fetes a alumnes de sisè de primària i de quart d'ESO. De cara al curs vinent s'hi introduiran novetats, com la implantació del programa stemcat, per millorar en ciències i tecnologia.
Aquesta tarda es debatrà al ple del districte de Ciutat Vella la proposta de la CUP d'expropiar forçosament la catedral de Barcelona.
Aquest matí s'ha fet el traspàs de cartera al departament de cultura.El conseller sortint Santi Vila, actual responsable del departament d'Empresa i Coneixement, ha passat el relleu al nou titular, Lluís Puig, fins ara director general de Cultura Popular a la conselleria. El nou conseller ha dit que és un repte, una responsabilitat i quasi un mal de cap a dia d'avui, assumir-ne el càrrec.
La Generalitat tirarà endavant amb la convocatòria de 500 noves places de Mossos d'Esquadra malgrat l'oposició de l'executiu de Rajoy. El conseller d'interior, Jordi Jané, acaba d'anunciar que les inscripcions s'obren aquest mateix dissabte. Abans doncs, de la reunió de la Junta de seguretat, prevista per aquest dilluns 10 de juliol.
Igualada torna a omplir-se un any més de globus aerostàtics. Avui ha començat la 21ena edició del Festival Europeu de Globus...Més de mig centenar de globus que venen d'arreu del món s'enlairaran fins diumenge en aquest certamen, amb competicions de vol, exhibicions i moltes altres activitats pel públic de totes les edats com l'encesa de globus de nit.
També l'observació de planetes i estrelles pot ser un atractiu turístic. És el que pretenen al municipi d'Albanyà, a l'Alt Empordà, que ha obtingut un reconeixement per la qualitat del seu cel i s'ha convertit en el primer Parc Internacional del Cel Fosc de la Península.
Televisió Espanyola ha presentat "Pura Magia", el nou Talent Show familiar de la 1, conduït pel Mag Lari i on 13 concursants competiran per convertir-se en el millor mag del país. El programa, enregistrat a Barcelona, s'estrenarà dimarts vinent a dos quarts d'onze de la nit.
Als esports escoltarem les reaccions dels jugadors del Barça a la renovació de Leo Messi. Piqué i Mascherano han estat els primers en expressar la seva satisfacció per la continuïtat de l'argentí. Ara, Bartomeu i la seva junta han de treballar en els fitxatges perquè els de Verratti i Bellerín estan bloquejats.
El Betis, el Llevant i l'Atlètic de Madrid s'han incorporat avui a la feina. Els madrilenys ho fan amb Fernando Torres acabat de renovar. Moviments també a l'Espanyol que ha aconseguit col·locar el porter Roberto al Màlaga a través d'una cessió amb opció de compra.
Al tour de França avui es disputa la sisena etapa entre VESOUL I TROYES de 216 quilòmetres. Després de la victòria de l'italià Fabio Aru en la primera jornada de muntanya, els homes ràpids del pilot tornaran a ser protagonistes. De moment però com podeu veure en aquestes imatges en directe hi ha tres corredors escapats amb uns tres minuts d'avantatge. El gran favorit, el britànic Cris Froome ja llueix el maillot groc per davant de Thomas i Aru. Alberto Contador és a 52 segons i Nairo quintana a 54.
Torna a escena, 20 anys després, Paraules encadenades. Obra de Jordi Galceran, l'autor d' El Mètode Grönholm, entre d'altres textos. Aquest cop amb una nova visió de Paraules Encadenades. La del director Sergi Belbel. Un còmplice habitual de l'autor.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán