L'Informatiu: L'informatiu - 04/04/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 04/04/2014

04/04/2014 00:27:46
L'informatiu - 04/04/2014 L'informatiu - 04/04/2014
L'informatiu - 04/04/2014 00:27:46 04/04/2014
Sinopsis

 

  

PRIMERA DECISIÓ JUDICIAL

Suspenen cautelarment l'acord de Cabrils de cedir el padró

Una jutge de Barcelona suspèn cautelarment la decisió de l'ajuntament de Cabrils de cedir a la Generalitat el padró municipal per a la possible celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya... A més, convoca a les parts perquè presentin al·legacions a aquesta mesura... La jutgessa respon així a un denunciant que considera que aquesta decisió pot vulnerar la llei de Protecció de Dades. És la primera decisió que es pren en aquest sentit ...

Interior no detecta mala praxi

JA HAN DECLARAT TOTS ELS MOSSOS

Interior decideix no apartar del servei tots els Mossos que van participar en les detencions que van acabar amb la mort de dos homes dimecres. El conseller Espadaler confirma que tots els agents han declarat i en cap cas s'ha detectat mala praxi. 

Proves de quart d'ESO

MILLORA LA PUNTUACIÓ EN LES 4 MATÈRIES

Els resultats de les proves de quart d'ESO d'aquest any detecten una lleu millora en les 4 matèries que s'avaluen. Els estudiants catalans treuen puntuacions similars en castellà i en català, puja la nota de matemàtiques i l'anglès encara és l'assignatura pendent.

Repunt del turisme interior 

COMENÇA LA GRAN CITA DEL SECTOR

Arranca a Fira de Barcelona el Saló Internacional de Turisme de Catalunya. Una edició en la què s'espera confirmar el repunt del turisme interior en un sector que representa el 12 per cent del PIB català. 

Martino no vol excuses

EL BARÇA REP DEMÀ EL CUER, EL BETIS

Demà: nou capítol en la lluita per la lliga entre l'Atlètic, el Barça i el Reial Madrid. Els blaugrana reben el Betis amb les baixes de Valdés, Piqué i Alba, però Puyol torna a la llista. Martino no veu una mà negra contra el Barça, però li sorprèn l'oportunisme amb què es destapen els escàndols

EL TEMPS

L'episodi de pluges de les últimes hores s'ha acabat. Avui encara tindrem nuvolades i alguns ruixats però en general farà sol i molt de vent a tota la Vall de l'Ebre. 

 Pel cap de setmana, recuperarem la cara més amable de la primavera: farà sol i les temperatures seran molt suaus. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán