L'Informatiu: L'Informatiu - 02/11/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 02/11/2018

L'Informatiu - 02/11/2018

Disponible hasta 21-02-2222

02/11/2018 00:29:12
L'Informatiu - 02/11/2018 L'Informatiu - 02/11/2018
L'Informatiu - 02/11/2018 00:29:12 02/11/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

La Fiscalia acusa per rebel·lió els líders independentistes a presó. El Ministeri Públic manté la mateixa línia fixada en la querella contra els membres del Govern de Puigdemont perquè sosté que es van produir fets violents. L'advocacia de l'Estat considera que hi va haver sedició, un graó per sota i amb penes menys greus.

El major dels mossos, Josep Lluís Trapero, i l'excúpula d'interior, processats a l'Audiència Nacional, afronten penes d'11 anys també pel delicte de rebel·lió. Tot i que la instrucció es va tancar per sedició i organització criminal, la fiscalia ha optat per acusar-los del mateix delicte que als líders independentistes.

La resposta a Catalunya ha vingut en forma de compareixença conjunta del President de la Generalitat i el del Parlament. Què han explicat Quim Torra i Roger Torrent/ Les peticions fiscals i de l'advocacia de l'estat pels processats per l'1 d'octubre s'han fet públiques quan fa un any de l'entrada a la presó dels exmembres del govern. Llavors van ingressar a presons madrilenyes però finalment se'ls va traslladar a presons catalanes...A la de Lledoners s'hi celebraran les accions de protesta/ L'Audiència de Barcelona investiga 4 Guàrdies Civils que van participar en l'operatiu de l'u d'octubre.

És el carrer més emblemàtic de Barcelona, la passejada que ningú es perd quan és de visita a Barcelona... I ara ja sabem com serà després que l'ajuntament hagi fet públic l'avantprojecte guanyador de la reforma.

Un títol aconseguit després de disputar el minut i 45 segons que faltava de l'últim partit de l'Europeu, que es va haver de suspendre pels efectes de l'huracà Leslie a Portugal. Hi van tornar i encara van tenir temps de marcar un gol més.

I una de les iniciatives que es trobaran avui els que hi vagin són els equips de Televisió Espanyola, que estem experimentant amb noves tecnologies de producció àudiovisual com ara el periodisme mòbil, la realització de continguts des del núvol o els directes a les xarxes socials.

Hem començat l'informatiu amb el consell de ministres i la compareixença al Parlament en marxa reaccionant als escrits d'acusació de Fiscalia i Advocacia de l'Estat... El President de la Generalitat diu que el Govern de Sánchez ha deixat passar una oportunitat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán