L'Informatiu: L'Informatiu - 01/09/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 01/09/14

01/09/2014 00:27:55
L'Informatiu - 01/09/14 L'Informatiu - 01/09/14
L'Informatiu - 01/09/14 00:27:55 01/09/2014
Sinopsis

 

Tot i que Artur Mas ja la va desautoritzar una vegada, la vicepresidenta Joan Ortega, insisteix: el govern no traurà les urnes al carrer el 9 de novembre si el Constitucional ho prohibeix. És més, replica a Esquerra que qualsevol partit que aspiri a no ser residual ha de cumplir amb l'estat de dret. Avui, tant Convergència com Esquerra han respost que és el moment de la unitat i els respublicans han demant que es cumpleixin els compromisos.

L'Agència Tributària podria citar personalment a l'expresident Pujol i a part de la seva familia per demanar-los més explicacions sobre els diners d'Andorra. La setmana passada van enviar els arguments per escrit, però  Hisenda els considera insuficients. 

El nou curs a les escoles catalanes serà el primer de l'aplicació de la Llei Wert a primer, tercer i cinquè de primària. Hi ha tres assignatures noves: medi natural, medi social i religió o educació en valors socials. Una llei que a el govern català pretén aplicar amb matisos, i a la què els sindicats de mestres es continuen oposant.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort en dones a Espanya...Els metges reunits aquests dies al congrés de cardiologia ho atribueixen al fet que viuen més anys...Un estudi que han presentat avui alerta que les que pateixen obesitat durant l'embaràs tenen un 37% més de probabilitats de patir un accident cardiovascular.

El Barça és líder en solitari de la lliga després de guanyar a Vila-real per un a zero. Messi va tornar a liderar els de Luis Enrique i el jove Sandro va marcar en el seu debut a primera divisió. A més, el Reial Madrid va perdre davant la Reial Societat per 4 a 2 tot i començar per davant en el marcador.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán