L'Informatiu: L'Infor matiu Cap de Setmana - 02/03/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Infor matiu Cap de Setmana - 02/03/2013

02/03/2013 00:26:42
L'Infor matiu Cap de Setmana - 02/03/2013 L'Infor matiu Cap de Setmana - 02/03/2013
L'Infor matiu Cap de Setmana - 02/03/2013 00:26:42 02/03/2013
Sinopsis

El ministre d'hisenda, Cristobal Montoro, adverteix que s'hauran de reconduir els plans d'ajust a Catalunya i de les altres quatre comunitats que no han complert el deficit el 2012 per tal d'aconseguir que s'apropin a l'objectiu fixat. Montoro diu que esperen que Brusel·les canvii els objectius de dEficit per aquest any de manera que es pugui afavorir el creixement economic.

La universitat i l'empresa es comprometen en unes jornades al Monestir de Poblet, amb formules per millorar la col·laboració, compartir infraestructures i investigadors i tambw informacio. La universitat vol adaptar-se a les necessitats del mercat i guanyar, a canvi, un accés més directe dels llicenciats al món del treball.

L'ajuntament de Lleida presentara un recurs a la sentencia del Tribunal Suprem sobre l'us del burka, segons ha confirmat a l'informatiu l'alcalde de la ciutat Àngel Ros. L'Alt Tribunal va resoldre que l'ajuntament no es competent en un cas que podria limitar la llibertat religiosa. A Lleida insisteixen que la igualtat entre home i dona ha de prevaldre.

Bombers, mossos d'esquadra i la policia local de Roses busquen una persona que hauria pogut caure al mar ahir a la nit quan una onada ,a l'espigo de Santa Margarida de Roses, va arrossegar cap el mar a un grup de 6 persones. Una dona francesa de 59 anys va morir . La mala mar ha tingut tambe mes de dos dies a la deriva un vaixell mercat devant del port de Barcelona, que finalment ha pogut entrar avui remolcat.

El Barça visita el Madrid sense Xavi, lesionat, però amb Messi, que ja s'ha recuperat de la grip. Jordi Roura demana a l'equip màxima atenció en un clàssic on es poden posar a 19 punts dels blancs. S'esperen rotacions en tots dos equips pensant en la Champions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán