L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 29/01/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 29/01/2016

29/01/2016 00:09:56
L'Informatiu 2 - 29/01/2016 L'Informatiu 2 - 29/01/2016
L'Informatiu 2 - 29/01/2016 00:09:56 29/01/2016
Sinopsis
  • L'advocat de la Infanta Cristina considera que la decisió de l'Audiència de Palma de portar-la a judici s'aparta de la literalitat de la llei i de la doctrina Botín, consolidada pel Tribunal Suprem. Miquel Roca diu que la decisió s'acosta a la tesisi de Manos Limpias, que exerceix l'acusació particular. Per això l'advocat diu que presentarà una protesta.
  • Màxima expectació a la seu del PSOE a menys de 24 hores del Comitè Federal on es debatrà sobre la política de pactes i la idoneïtat de negociar amb Podemos un govern d'esquerres, amb el criteri en contra d'alguns barons terrirorials. No serà el cas del PSC. Miquel Iceta s'ha reunit avui amb Sánchez i s'ha mostrat partidari d' un pacte d'esquerres.
  • El president de la Generalita ha dit que el seu govern i el Parlament seguiran amb els compromisos adquirits per avançar cap a la independència. És la resposta a la decisió del Consell de MInistres de demanar al Constituconal que apliqui la suspensión de la resolució independentista i suspengui la comissió d'estuid del procés constituent.
  • Catalunya és, de nou, líder pel que fa a l'arribada de turistes internacionals. Ho hem sabut avui que l'Institut Nacional d'Estadística ha fet públiques les dades d'un any rècord a toto Espanya
  • Tranquil·litat a Catalunya davant el virus del Zika mentre al continent americà el virus afecta ja a 23 països .
  • Passaven quinze minuts de les 11 del matí. El campanar de l'església de Rosselló, a Lleida, es desplomava. Tot i l'espectacularitat de les imatges no hi ha hagut cap persona ferida.
    Ara estudien les causes que han provocat l'ensorrament.
  • El València serà el rival del Barça a les semifinals de la Copa del Rei. Abans però toca rebre l'Atlètic de Madrid al Camp Nou en un partit que pot marcar el futur de la Lliga
  • 30 anys de trajectòria l'avalen, i enlloc de viure d'èxits passats, el rocker canadenc Bryan Adams encara composa i publica cançons noves, com les que presentarà demà a Barcelona.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán