L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 26/09/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 26/09/2016

26/09/2016 00:09:59
L'Informatiu 2 - 26/09/2016 L'Informatiu 2 - 26/09/2016
L'Informatiu 2 - 26/09/2016 00:09:59 26/09/2016
Sinopsis
  • Un incendi crema des de fa poc més de mitja hora al terme municipal d'Esplugues de Llobretgat. Segons els Bombers de la Generalitat, el foc s'ha iniciat en una torre elèctrica, i ha encés la vegetació que hi ha al voltant. Hi treballen sis mitjans terrestres i tres aeris. De moment no ha calgut desallotjar cap veí.
  • El PSC és de les federacions que, de moment, es manté al costat de Pedro Sánchez i consideren legístims els passos que vol donar a partir d'ara... /Els partits independentistes es mantenen a l'espera del que pugui passar el tauler de Congrés dels Diputats. Tant el Partit Demòcrata com Esquerra Republicana insisteixen en que no faran cap pas i que qualsevol intent de negociació per aconseguir els seus vots ha de passar per l'acceptació d'un referèndum sobre la independència de Catalunya.
  • A Catalunya les mirades estan posades en la qüestió de confiança a Puigdemont, que se celebararà dimecres i dijous al Parlament./ Pel PP, la questió de confiança només servirà per una cosa: per posar en evidència, segons Xavier Garcia Albiol, que el president català no té capacitat d'entendre's amb la resta de partits.
  • L'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, es recupera d'una intervenció d'urgència a causa d'una angina de pit. L'actual líder CiU a l'ajuntament barceloní, es va trobar malament dissabte a la nit i ahir al matí ja va passar pel quiròfan on li van practicar un cateterisme coronari.
  • 14 falsos segrestos virtuals en només tres dies de la setmana passada. Ha passat a Badalona, segons han explicat avui els mossos d'esquadra. En tots els casos, els estafadors van simular segrestos que no s'havien produït.
  • Ahir va acabar la prova pilot impulsada pel consistori Barceloní, que ha durat més de 2 mesos a la Platja de Llevant
  • El Barça s'ha fet aquest migdia la foto oficial de la temporada. / I l'Espanyol segueix sense guanyar a casa i l'inici de temporada no pot ser més decebedor.
  • L'escultor basc Jorge OTEIZA va ser un dels artistes fonamentals del segle XX, amb una obra rotunda i experimental que ha quedat com un llegat irrepetible. Demà s'obre a Barcelona una exposició que passeja per totes les etapes de la seva vida, des de les obres inicials fins a les últimes sèries.....
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán