L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 17/05/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 17/05/2016

17/05/2016 00:10:11
L'Informatiu 2 - 17/05/2016 L'Informatiu 2 - 17/05/2016
L'Informatiu 2 - 17/05/2016 00:10:11 17/05/2016
Sinopsis

La nostra primera cita és amb el Palau de la Generalitat on compareix la portaveu del govern després de la reunió del Consell Executiu. Una reunió que arriba en ple malestar entre Convergència i Esquerra per les diferències que mantenen els dos partits sobre l'increment del tram autonòmic de l'IRPF a les rendes més altes.

Aquest temà segur que marcarà en part el ple del Parlament de demà en el que el gran protagonista serà Arnaldo Otegui. El líder de Sortu estarà demà a la cambra catalana i es reunirà amb alguns grups. L'Associació de Víctimes del Terrorisme de Catalunya ha enviat una carta a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per tal que anul.li la visita i no descarta ser demà a la cambra.

Aquest migdia ha passat a disposició judicial el conductor del vehicle que ahir va causar la mort d’una nena de 4 anys i ferides a la seva mare, quan conduïa sota els efectes de l’alcohol i la marihuana a Bonmatí, a Girona.

En el dia internacional contra l'homofobia diverses entitats denuncien les agressions i discriminacions que pateix el col.lectiu LGTBI. Aquest mati el sindicat CCOO ha fet un acte per mostrar el seu rebuig envers aquestes practiques.

L'objectiu del Barça és poder sumar el doblet en l'últim partit oficial de la temporada a la final de Copa contra el Sevilla. A l'entrenament d'aquest matí hi havia Claudio Bravo tot i que encara no té l'alta mèdica. Mascherano, que va acabar amb molèsties després del partit a Granada també s'ha entrenat amb normalitat.

Demà, el Sevilla s'enfrontarà al Liverpool a una altra final... la de l'Europa League. Unai Emery s'ha emportat a Suïssa tota la plantilla llevat del danès Krhon-Deli lesionat i operat recentment. L'equip andalus jugarà la tercera final consecutiva d'aquesta competició i si demà derrota el Liverpool sumarà cinc títols entre UEFA I Europa League.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán