L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 14/10/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 14/10/2016

14/10/2016 00:10:12
L'Informatiu 2 - 14/10/2016 L'Informatiu 2 - 14/10/2016
L'Informatiu 2 - 14/10/2016 00:10:12 14/10/2016
Sinopsis
  • El consell de ministres durà al Tribunal Constitucional les conclusions del Debat de Política General, que inclouen el nou full de ruta independentista del Govern Puigdemont i posen data al referèndum. El govern demana que s'anul.lin, perquè deriven de la declaració del 9N, ja declarada nul.la pel Constitucional.
  • El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sosté que l'estat judicialitza la política. Ho ha dit en una entrevista al Debat de la 1 de Televisió Espanyola a Catalunya, on el president ha afirmat que és un greu error. Sobre el judici oral a l'expresident Mas, i les exconselleres Ortega i Rigau, Puigdemont assegura que tindrà resposta.
  • El PSC ha anunciat que el seu grup al Congrés votarà a favor del suplicatori contra Francesc Homs...Una posició que haurà de ser refrendada pel nou primer secretari del partit demà s'escull en primàries, Núria Roca.
  • Ciutat Vella no tindrà, de moment, cap nou negoci de "pública concurrència". L'Ajuntament de Barcelona ha suspés les noves llicències de bars, restaurants, locals de música i també negocis com els de lloguer de bicicletes o agències de viatges. El consistori es dóna un any per ordenar les activitats comercials en aquest Districte, que pateix una forta pressió turística.
  • Després de dos dies de temporal, el Maresme s'ha llevat avui amb calma. Una calma que s'aprofita per continuar arranjant tots els danys causats pels aiguats, que són quantiosos i que han dut als alcaldes a demanar la declaració de zona catastròfica, Olga Rodríguez.
  • Amb aquesta alegria ha rebut la plantilla de l'Hèrcules el resultat de l'emparellament de setzens de final de la copa amb el Barça./ Avui comença la vuitena jornada de lliga amb la visita de l'Espanyol a Las Palmas
  • Joan Manuel Serrat, Ana Belén, Miguel Ríos i Víctor Manuel van omplir anit el Palau Sant Jordi amb el segon concert a Barcelona de la gira "El Gusto es nuestro".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán