L'Informatiu: L'Informatiu - 16/07/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 16/07/15

16/07/2015 00:27:53
L'Informatiu - 16/07/15 L'Informatiu - 16/07/15
L'Informatiu - 16/07/15 00:27:53 16/07/2015
Sinopsis

 

És la primera imatge conjunta de Romeva i Junqueras, els números 1 i 5 de la llista de Convergència, Esquerra i les entitats independentistes. En les seves primers declaracions, l'exeurodiputat ha admès que a la candidatura hi ha gent amb qui no comparteix idees però que volen que sigui la llista del si a la independència. El líder d'Esquerra ha negat que Artur Mas li hagi marcat un gol i que l'important és que s'han escurçat els terminis del full de ruta independentista. 

El ministre de Justícia ha dit aquesta mati a Radio Nacional que el govern vigilarà que es compleixi la legalitat en tot el procés electoral. I a Televisió Espanyola José Antoni Duran i Lleida ha dit que Mas fa un viatge que no el porta enlloc i que s'ha demostrat que és Convergència Democràtica qui és incapaç de presentar-se en solitari. 

A L'Informatiu us donarem els detalls del primer trasplantament renal complet amb cirurgia robótica a Europa que s'ha fet a Catalunya. I estarem a Lleida, on la policia local i la policia nacional han fet una operació contra el tràfic de drogues al casc antic. Hi ha una dotzena de detinguts. Desde fa temps els veïns denuncien que la zona s'ha convertit en un constat tràfic de droga a petita escala.

Els 4 candidats a la presidència del Barça signen el manifest "compromís de país" en un acte organitzat per l'Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium Cultural i la Plataforma pro seleccions catalanes. Bartomeu, Laporta, Benedito i Freixa celebraran aquesta tarda els últims actes de la campanya. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán