L'Informatiu: L'Informatiu - 08/02/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 08/02/16

08/02/2016 00:26:49
L'Informatiu - 08/02/16 L'Informatiu - 08/02/16
L'Informatiu - 08/02/16 00:26:49 08/02/2016
Sinopsis


És la imatge del pederasta confés dels col·legi dels maristes de les Corts a Barcelona. Avui l'hem vist passejant pels carrers de Terrades, la localitat gironina on viu des que va ser acomiadat de l'escola. El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs, una decisió que el pare d'una de les víctimes que va destapar el cas pensa recòrrer igual que denunciarà a l'escola. Segons ell ja són 7 les víctimes que han presentat denúncia als Mossos.

El vicepresident Junqueras ha dit avui que la seva prioritat serà desplegar l'Agència Tributària catalana, un anunci criticat ja per l'oposoció i mentrestant, el president Puigdemont ha rebut als organitzadors de la protesta d'ahir a Amposta al Palau de la Generalitat. A més, Ciutadans i PP han volgut criticar avui que el govern de Puigdemont i els partits independentistes utilitzin políticament el debat sobre el pla. Aquesta tarda arriba al Delta un grup de eurodiputats que analitzaran el pla.

A Madrid, Pedro Sánchez ha ofert a Mariano Rajoy reunir-se el dimecres al Congrés. De moment, no hi ha resposta oficial encara ni de Moncloa ni del partit. Avui Sánchez ha enviat als partits amb els quals vol negociar el document amb la seva oferta de sortida que inclou derogar lleis com la LOMCE o la reforma laboral, allargar amb Europa el compliment del dèficit i proposa iniciar la reforma federal. Un text que no envia als partits independentistes ni al PP.

I sobre el paper d'internet en els trastorns alimentaris avui hem sabut que sis de cada deu joves amb anorèxia i bulímia busquen a la xarxa informació sobre dietes i hàbits no saludables. Segons un informe, creixen les pàgines web que fan apologia d'aquests tipus de conductes, i un 11 per cent dels joves catalans en mostren algun símptoma.

El Barça torna als entrenaments amb l'absència de Messi després d'igualar el rècord de 28 partits invicte de l'era Guardiola. Els blaugrana van guanyar al camp del Llevant per zero a dos i es consoliden com a líders de la lliga amb tres punts d'avantatge sobre l'Atlètic i 4 sobre el Reial Madrid.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán