L'Informatiu: L'Informatiu - 29/01/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 29/01/16

29/01/2016 00:28:16
L'Informatiu - 29/01/16 L'Informatiu - 29/01/16
L'Informatiu - 29/01/16 00:28:16 29/01/2016
Sinopsis

La infanta Cristina seguirà asseguda al banc dels acusats pel cas Nóos i serà jutjada com a cooperador necessària per dos delictes fiscals del seu marit. L'Audiència Provincial ha rebutjat la petició de la seva defensar d'aplicar-li la anomenada doctrina Botín i, per tant, avala que només l'acusi l'acusació particular. El seu advocat, Miquel Roca, ha lamentat la decisió i considera que va contra la jurisprudència del Suprem. El judici els reprendrà el 9 de febrer.

El debat polític ens porta avui a la seu del PSOE a Madrid. Màxima expectació a menys de 24 hores del Comitè Federal on es debatrà de nou sobre la política de pactes i la idoneïtat de negociar amb Podemos un govern d'esquerres. Alguns barons mostraran la seva aposta per un pacte amb el PP. No serà el cas del PSC. Avui Iceta ha donat suport al Sánchez i a un pacte d'esquerres.

El turisme és un dels sectors que es pot veure afectat pel virus del Zika que afecta ja a 23 països al continent americà. A casa nostra hi hagut dos casos. La OMS estudia si activa una alerta especial. Els experts relativitzen la gravetat de la situació i descarten que s'extengui aquí.

Imatges d'aquest matí en el moment en que s'ha esfondrat el campanar de l'església de Sant Pere de Rosselló, al Segrià. Feia temps que l'estructura presentava un mal estat i la zona estava acordonada. No hi hagut danys personals.

Als esports. El Barça jugarà contra el València les semifinals de la Copa del Rei. El partit d'anada es disputarà dimecres que ve al Camp Nou i la tornada el 10 de febrer a Mestalla. Demà però el Barça es juga el lideratge de la lliga contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. Neymar, Arda i Jordi Alba s'han recuperat a temps.


 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán