L'Informatiu: L'informatiu - 05/12/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 05/12/2016

05/12/2016 00:27:39
L'informatiu - 05/12/2016 L'informatiu - 05/12/2016
L'informatiu - 05/12/2016 00:27:39 05/12/2016
Sinopsis

DIA DE LA CONSTITUCIÓ: L'INDEPENDENTISME AFRONTA DIVIDIT LA JORNADA I MILLO RESPECTA QUE ELS CÀRRECS ELECTES TREBALLIN
L'independentisme afronta amb certa divisió el dia de la Constitució. Tot i que es va intentar fer alguna acció conjunta als ajuntaments, finalment PDECAT I Esquerra matindran les agendes dels seus càrrecs electes i, de fet, el vicepresident Junqueras tindrà un acte públic. En canvi, la CUP sí que ha instat a tots el seus regidors i als funcionaris a obrir els ajuntaments. El Delegat del Govern ha dit que respecta els càrrecs electes que demà treballin però ha recordat que no es pot forçar als treballadors a fer-ho.

TROBADA PSC-PSPV: MIQUEL ICETA ES REUNEIX AMB XIMO PUIG PER ABORDAR EL CORREDOR MEDITERRANI I EL FINANÇAMENT AUTONÒMIC
A València s'han reunit aquest matí el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el president de la Generalitat Valenciana, el socialista, Ximo Puig.Iceta ha tornat a insistir en la necessitat de reformar la Constitució per donar solució al problema territorial. El líder del PSC ha posat en valor la posició dels socialisme valencià, diu que és una referencia per tots els socialistes. Tot i així, la trobada es realitza tan sols onze dies després que Iceta es reunís amb la presidenta socialista andalusa, Susana Díaz, en un intent per normalitzar les relacions del PSC amb altres federacions del PSOE

INVESTIGACIÓ OBERTA: EL JUTGE IMMOBILITZA ELS COMPTES DEL PARE QUE RECOLLIA DINERS PER LA MALALTIA DE LA SEVA FILLA

El jutjat número 1 de la Seu d'Urgell investiga possibles irregularitats en l'ús dels diners recaptats pel pare d'una nena que pateix una malaltia rara. Fa anys que el pare rep donacions i ara es dubta de l'ús que n'ha fet. També l'investiguen la fiscalia i els mossos

OPERACIÓ TOP MANTA: DESARTICULADA LA PRINCIPAL XARXA DEDICADA A SUBMINISTRAR PRODUCTES FALSIFICATS
Desarticulada la principal xarxa de producció de productes tèxitls falsificats per al Top Manta. Un extransportista del port de Barcelona de nacionalitat espanyola encapçalava l'estructura, que produia i distribuia falsificacions de marques de luxe. Hi ha 15 detinguts i 18 investigats, i en l'operació s'han intervingut 130.000 productes falsificats valorats en 5 milions d'euros.

DEMÀ REBEN EL BORUSSIA: EL BARÇA VOL RECUPERAR EL SOMRIURE A LA CHAMPIONS DESPRÉS DEL DISGUST AL CLÀSSIC
El Barça rep demà el Borussia Monchengladbach a l'última jornada de la lligueta de la Champions. Amb el primer lloc del grup assegurat, els blaugrana miraran de donar una bona imatge després de l'empat al Clàssic de dissabte, Neymar i Rakitic són baixa per sanció i Luis Enrique podria donar descans a diversos titulars.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán