L'Informatiu: L'informatiu - 21/08/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 21/08/2018

21/08/2018 00:24:18
L'informatiu - 21/08/2018 L'informatiu - 21/08/2018
L'informatiu - 21/08/2018 00:24:18 21/08/2018
Sinopsis

ATAC TERRORISTA: LA FAMÍLIA DE L'HOME ABATUT NEGA QUE FOS UN TERRORISTA I PODRIA DENUNCIAR ELS MOSSOS
La família de l'home que va atacar la comissaria dels Mossos de Cornellà i va ser abatut nega que tingués motivacions terroristes i es plantejar denunciar a la policia catalana per una actuació negligent. En la seva declaració davant dels Mossos, l'ex dona de l'atacant hauria afirmat que ell es volia suïcidar després de descobrir que era homosexual.
DEBAT POLÍTIC: ARRIMADAS ACUSA ALS MOSSOS DE POLICIA POLÍTICA I ALBIOL DIU QUE ARA NO ES PODRIA APLICAR EL 155
Després que la fiscal general de l'estat descartés ahir que posar llaços o grocs o treure'ls pugui ser delicte... avui Ciutadans i PP insisteixen que cal investigar-ho, i que hi ha més normativa més enllà del codi penal. Tots dos són partidaris de començar a estudiar els mecanismes per aplicar el 155.
QUAN EN FAN 18: LA DIFICULTAT DE FER EL SEGUIMENT DELS MENORS NO ACOMPANYATS QUE ARRIBEN A CATALUNYA
En el que portem d'any Catalunya ha acollit més de 1.500 menors no acompanyats. Un problema que continua quan es fan majors d'edat. BETA Avui ens acostarem a aquest moment. Moltes vegades queden en un llimb sense haver solucionat la seva situació legal i laboral. Tant la Generalitat com algunes ONG's admeten que és un problema i que costa fer el seguiment per evitar que es quedin al carrer o delinqueixin.
SOS DELS SOCORRISTES: ELS VIGILANTS DE LES PLATGES DEMANEN UNA ÚNICA NORMATIVA PER TOT EL LITORAL CATALÀ
El col·lectiu de socorristes de platja demana a la Generalitat que creï una normativa per tot el litoral català que reguli la seva feina i les condicions en les que s'han de fer les contractacions. Denuncien que actualment cada municipi té la seva legislació i, per tant, hi ha un desgavell que, consideren, posa en perill l'eficàcia de la seva feina.
DIES D'INCERTESA: EL BARÇA REMET AL PSG A LA CLÀUSULA DE RAKITIC, QUE ÉS DE 125 MILIONS D'EUROS
el Barça ja prepara el primer desplaçament de lliga, a Valladolid, pendent encara del tancament divendres del mercat de fitxatges. Preocupa especialment l'oferta a Rakitic del PSG, que pràcticament li doblaria el sou. En principi, el Barça remet al club francès a la clàusula del croat, que és de 125 milions d'euros.

----------------

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán