L'Informatiu: L'informatiu en 3 minuts - 27/07/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3 minuts - 27/07/2016

27/07/2016 00:02:28
L'informatiu en 3 minuts - 27/07/2016 L'informatiu en 3 minuts - 27/07/2016
L'informatiu en 3 minuts - 27/07/2016 00:02:28 27/07/2016
Sinopsis

DESAFIAMENT AL TC: TOT I LES ADVERTÈNCIES, JXS I LA CUP APROVEN LA VIA UNILATERAL CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Junts pel sí i la CUP han materialitzat el seu desafiament a la legalitat i al Constitucional i han aprovat les conclusions de la comissió del Procés Constituent que refermen el full de ruta independentista i inclouen la unilateralitat En contra hi ha votat Catalunya Sí Que Es Pot, i Ciutadans, PSC i PP no han votat, fins i tot, els diputats de ciutadans i els populars han abandonat l'hemicicle. El Constitucional va advertir que era il·legal aprovar aquestes conclusions.

FINANÇAVEN EL DAESH: LA GUARDIA CIVIL DETÉ DOS GERMANS D'ORIGEN MARROQUÍ A ARBÚCIES

La Guàrdia Civil ha detingut a Arbúcies dues persones acusades de col·laborar amb l'estructura de finançament del Daesh. Segons el ministeri d'Interior és la primera vegada que hi ha proves evidents de què des d'Espanya s'envia directament diners per finançar el grup terrorista

NOU DIRECTOR DE L'OAC: GIMENO DIU AL PARLAMENT QUE VOL RECUPERAR LA CONFIANÇA DELS CIUTADANS EN LES INSTITUCIONS
Miguel Ángel Gimeno ha passat avui el primer tràmit parlamentari per ser nomenat nou cap de l'oficina antifrau en substitució de Daniel de Alfonso. Demà el ple del Parlament votarà el seu nomenament. Davant la comissió d'Afers institucionals, Gimeno ha fet una crida a recuperar la confiança.

QUART REFORÇ: ANDRÉ GOMES ES PRESENTA DE BLAUGRANA AMB L'OBJECTIU DE FER HISTÒRIA A CAN BARÇA
André Gomes ja és el quart reforç del Barça de la temporada. El portuguès ha firmat per les cinc properes campanyes, i ja ha dit les seves primeres paraules com a blaugrana.
 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán