L'Informatiu: L'Informatiu - 24/05/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 24/05/16

24/05/2016 00:28:03
L'Informatiu - 24/05/16 L'Informatiu - 24/05/16
L'Informatiu - 24/05/16 00:28:03 24/05/2016
Sinopsis

El barri de Gràcia va viure anit els aldarulls més violents dels últims dos anys a Barcelona, des dels de Can Vies. La manifestació en protesta pel desallotjament de l'espai conegut com Banc expropiat va derivar en accions de vandalisme i càrregues dels Mossos d'Esquadra. La nit va acabar amb setze ferits i un detingut. Ada Colau ha condemnat els fets i ha dit que el seu govern va deixar de pagar el lloguer del local okupat que havia pagat l'executiu de Trias.

El govern de la Generalitat ha presentat avui al Parlament el seu projecte de pressupostos per aquest any. Uns pressupostos que incrementen la despesa social, que preveuen el dèficit fixat per Hisenda i que no inclouen els impostos anul·lats pel Constitucional. Uns comptes, que ara per ara, no tenen cap garantia de ser aprovats.

Arriben a Espanya una vintena de refugiats sirians provinents de Grècia. La meitat s'intal.laran a Catalunya on s'han preparat diversos pisos a l'àrea metropolitana per acollir-los. La resta aniran a Aragó i Andalusia.

Als esports, el Barça tanca la temporada amb una celebració familiar del doblet al Camp Nou. Els jugadors van sortir a la gespa acompanyats dels fills i van dedicar els títols als 30 mil aficionats que els van acompanyar. Un castell de focs artificials va posar fi a una festa amb les absències de Messi i Luis Suárez.

Per festa, la que viuran avui els fans de la cantant britànica Adele que aquesta nit i demà al Palau Sant Jordi on presentarà els temes del seu últim disc. 36 mil persones gaudiran de la veu més premiada dels últims temps i vendes milionàries.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán